Tgrt Haber

Fenerbahçe'nin yeni kaleci antrenörü belli oldu 

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: TGRT Haber
14 Şubat 2024 13:20 - Güncelleme : 14 Şubat 2024 13:31
Fenerbahçe'nin yeni kaleci antrenörü belli oldu 

Livakovic'in eski formunu yakalayamaması sonrası kaleci antrenörü arayışlarını sürdüren Fenerbahçe, Hırvat file bekçisinin eski antrenörü Sandro Zufic ile anlaşmaya vardı. 

Teknik Direktör İsmail Kartal'ın ekibini güçlendirmek için kaleci antrenörü getirmek isteyen Fenerbahçe​, Dominik Livakovic'in eski takımdan antrenörü Sandro Zufic ile anlaşma sağladı.

Daha önce Süper Lig'de Trabzonspor​ ile çalışan Zufic, Livakovic'in Dinamo Zagreb'de kaleci antrenörüydü. 

GÖREVE BAŞLADI 

Sports Digitale'den Yağız Savuncuoğlu'nun haberine göre, Fenerbahçe’nin yeni kaleci antrenörü Sandro Zufic, İstanbul’a geldi ve takımla birlikte  antrenmanlara çıktı. 

Fenerbahçe'nin yeni kaleci antrenörü belli oldu  - 1. Resim

LİVAKOVİC İÇİN NE DEMİŞTİ? 

3 ay önce Dominik Livakovic'in performansı sonrası yapılan eleştirilere cevap vermişti. TRT Spor'a konuşan Zufic, "Livakovic'in motivasyonu yerinde ve hiçbir şey onun performansını düşüremez. Fenerbahçe'de mükemmel bir kariyerinin olacağını düşünüyorum. Psikolojisi güçlü karakteri düzgün bir oyuncu" demişti. 

Fenerbahçe'nin yeni kaleci antrenörü belli oldu  - 2. Resim

Sandro Zufic, Hırvat taraftarların Dominik Livakovic'e gösterdiği tepkilerle ilgili ise, "Livakovic'in Türkiye maçında yediği gol gibi birçok pozisyon gördük, karşılaşmada bir anlık konsantrasyon kaybı yaşadı. Galler maçındaki golde ise onun hatası yok. Bunlara rağmen her iki mücadelede Türkiye'ye karşı 6 Galler'e karşı 3 önemli kurtarış yaptı." ifadelerini kullanmıştı. 

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...