Tgrt Haber

Fenerbahçe'nin yeni yıldızı İstanbul'da

12 Temmuz 2015 20:02
Fenerbahçe'nin yeni yıldızı İstanbul'da

Fenerbahçe'nin yeni transferi Hollandalı Van Persie, sözleşme imzalamak için İstanbul'a geldi.

Hollandalı yıldız oyuncu Londra'dan kalkan uçağa binmeden önce Fenerbahçe atkısını boynuna taktı. Robin van Persie'nin de eşi, Persie ailesinin uçağa binmeden önce son görüntülerini paylaşarak Fenerbahçeli taraftarlardaki heyecanı arttırdı.

Taraftar coşkuyla bekliyor

Sarı-Lacivertli taraftarlar Hollandalı yıldızı karşılamak için Sabiha Gökçen Havalimanı'na akın etti. Yüzlerce Fenerbahçe taraftarı coşkuyla ve tezahürat yaparak Hollandalı yıldızın İstanbul'a inmesini sabırsızlıkla bekledi. Zaman geçtikçe heyecan tavan yaptı.

..Ve Robin van Persie İstanbul'da!

Fenerbahçe'nin yeni transferi Robin van Persie ve ailesini taşıyan uçak saat 19.55'te Sabiha Gökçen Havaalanı'na iniş yaptı.

Uçaktan inen Hollandalı yıldız Pasaport kontrolü öncesinde kendisini havaalanı içinde bekleyen Sarı-Lacivertli taraftarı selamladı.

Van Persie'den ilk açıklama!

Hollandalı yıldız Robin van Persie, FBTV'ye yaptığı ilk açıklamada, "Gerçekten kendimi çok iyi hissediyorum. Çok güzel bir uçuştu. İstanbul'da olmaktan dolayı çok mutluyum. Fantastik bir taraftarın önüne çıkacağım. Seslerini duydum, fantastik bir taraftarın önüne çıkmak için sabırsızlanıyorum. Dirk Kuyt'la 10 yıldır milli takımda beraber oynuyoruz. Buraya gelmeden önce onunla konuştum. Kuyt'a fikirlerini sordum. Bana buranın çok büyük bir kulüp olduğunu söyledi. Bu kulübün ve taraftarların büyüklüğünden bahsetti. Umarım onları mutlu ederim.

Taraftarın önünde

Robin van Persie, havaalanı önünde bekleyen taraftarın önüne çıkınca Sarı-Lacivertli taraftarlar meşalelerle tezahürata başladı. Taraftarları gören Robin van Persie, şaşkınlığnı gizleyemedi. Hollandalı yıldız burada taraftara seslenerek "Çok etkilendim. Burada gördüklerim inanılmaz. Buraya gelen herkese çok teşekkür ederim. Umarım taraftarları çok mutlu edebilirim. Her şeyi yapacağım" dedi.

Türkiye'den başka teklif aldın mı? sorusuna ise Van Persie, "Benim için en önemlisi şu anda Fenerbahçe'de olmam" diye cevap verdi.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...