Tgrt Haber

Fenerbahçe'nin yıldızı Dusan Tadic Trabzonspor maçı öncesi balık avına çıktı

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: TGRT Haber
31 Ekim 2023 21:25 - Güncelleme : 31 Ekim 2023 21:27
Fenerbahçe'nin yıldızı Dusan Tadic Trabzonspor maçı öncesi balık avına çıktı

Fenerbahçe'nin başarılı oyuncusu Dusan Tadic, Trendyol Süper Lig'in 11. haftasında karşılaşacakları Trabzonspor maçı öncesi balık avına çıktı. Sırp futbolcunun balık tutmaya merakı olduğu bilinirken yanında yer alan genç ismin ise İsmail Kartal'ın oğlu Emre Kartal olduğu öğrenildi. 

Trendyol Süper Lig'in 11. haftasında Trabzonspor​ ile sahasında karşılaşacak olan Fenerbahçe​'de hazırlıklar tüm hızla sürüyor. Ligde gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Sırp futbolcu Dusan Tadic'in ise antremanlardan bulduğu boş vakitte boğaza açıldı. 

Fenerbahçe'nin Sırp yıldızı Dusan Tadic, İstanbul Boğazı'nda zorlu Trabzonspor maçı öncesi balık avına çıktı. Kendisinin balık merakı olduğu daha önce teknik direktör İsmail Kartal​ tarafından da açıklanmıştı. 

Tadic'in bugün boğazın serin sularında balık avladığı o anlar Fenerbahçe'nin resmi sosyal medya hesabından paylaşıldı. Tadic'in yanındaki genç ismin ise İsmail Kartal'ın oğlu Emre Kartal'ın olduğu öğrenildi.

https://twitter.com/Fenerbahce/status/1719345641120301271

10 MAÇTA 2 GOL, 3 ASİST 

5 yıllık Ajax kariyerinin ardından geçen yaz Fenerbahçe'ye imza atan 34 yaşındaki forvet Süper Lig'de 10 maçta 2 gol, 3 asistle sezona başladı.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...