Tgrt Haber

Fenerbahçe’nin yıldızı Ferdi Kadıoğlu'na astronomik teklif! Ali Koç ve Mourinho bir araya gelecek 

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: tgrthaber.com
07 Ağustos 2024 22:53 - Güncelleme : 09 Ağustos 2024 00:45
Fenerbahçe’nin yıldızı Ferdi Kadıoğlu'na astronomik teklif! Ali Koç ve Mourinho bir araya gelecek 

Orta sahadan sol beke devşirilmesiyle değerini katlayan Fenerbahçe'nin 24 yaşındaki milli futbolcusu Ferdi Kadıoğlu'na Premier Lig'den 30 milyon Euro'nun üzerinde teklif geldi. Başkan Ali Koç, Ferdi ve Mourinho'nun teklif sonrası görüşme yapacağı öğrenildi. 

Fenerbahçe​'nin kadrosuna 2018 yılında katılan Ferdi Kadıoğlu​, uzun bir birlikteliğin ardından takımdan ayrılacağı iddia edildi. Haber Global'den Sercan Hamzaoğlu'nun haberine göre bir Premier Lig​ ekibi, sarı-lacivertlilerin istediği 30 milyon Euro'nun üstü teklif yaptı. 

FERDİ KADIOĞLU​ İLE GÖRÜŞME YAPILACAK 

EURO 2024'te göz dolduran bir performansa imza atan futbolcu ile Fenerbahçe​ Başkanı Ali Koç​ ve Teknik Direktör Mourinho​ görüşme yapacak. Ayrılık kararının bu görüşme sonrası alınacağı öne sürüldü. 

Fenerbahçe’nin yıldızı Ferdi Kadıoğlu'na astronomik teklif! Ali Koç ve Mourinho bir araya gelecek  - 1. Resim

ALİ KOÇ​, '35-40 MİLYON' DEMİŞTİ! 

Ferdi Kadıoğlu​ ile ilgili geçtiğimiz günlerde çıkan dedikodular hakkında açıklamalarda bulunan Fenerbahçe​ Başkanı Ali Koç​, "Ferdi'nin önümüzdeki sezon bizde kalması şart ama böyle 35-40 gibi olağanüstü bir şey gelirse oturur konuşuruz. Mourinho​ ismi oyuncularda büyük bir heyecan ortaya çıkardı. Belki Mourinho​'dan dolayı gelmeyecek oyuncuları transfer edebileceğiz." demişti. 

SON SEZON PERFORMANSI

Transfermarkt’a göre piyasa değeri 30 milyon Euro olan Ferdi Kadıoğlu​ geçtiğimiz sezon Fenerbahçe​ formasıyla çıktığı 51 resmi maçta 3 gol, 5 asistlik skor katkısı sağladı.

Kaynak: tgrthaber.com
Sonraki Haber Yükleniyor...