Tgrt Haber

Fenerbahçe'ye 3 oyuncusundan müjdeli haber

19 Kasım 2023 15:17 - Güncelleme : 19 Kasım 2023 15:17
Fenerbahçe'ye 3 oyuncusundan müjdeli haber

Savunma hattında yaşadığı sakatlık problemleriyle boğuşan Fenerbahçe'ye milli ara yaradı. Fenerbahçe'de milli ara sonrası stoper hattında önemli yere sahip olan Djiku'ya kavuşacak. 3 oyuncusuna milli ara sonrası kavuşmayı planlayan sarı-lacivertlilerde as kadroya dönüş bekleniyor.

Fenerbahçe özellikle stoper hattında yaşanan sakatlıklar sebebiyle ideal kadrosundan uzaklaştı. Serdar Aziz ve Djiku'nun ardından Becao da sakatlanınca stoper iklisi bozuldu. 

Stoperlerin yanı sıra Fred'in sakatlığı da Fenerbahçe'yi etkilemiş, başarılı futbolcunun yerine görev verilen Miha Zajc beklentileri tam anlamıyla karşılayamamıştı. 

EKSİK FENER YARALI

Fenerbahçe söz konusu isimlerden yoksun çıktığı 3 maçta da galibiyet yüzü göremedi. Trabzonspor ve Ludogorets'e kaybeden Fenerbahçe, Adana Demirspor'la ise golsüz berabere kalmıştı.

MÜJDELİ HABER GELDİ 

Sabah'tan Ceyhun Samet Yüksel'in haberine göre Fenerbahçe'ye sakat oyuncularından müjdeli haber geldi. Sarı-lacivertlilerde Djiku, Fred ve King, 26 Kasım’da oynanacak olan Fatih Karagümrük maçında kadroda olacak. 

Savunma hattından oyun başlatma konusunda Djiku'ya güvenen tecrübeli teknikadam İsmail Kartal, stoperin iyileşmesi sonrası savunmaya oyuncusunu kadroya ekleyecek. Ganalı futbolcu, Fatih Karagümrük karşılaşmasında takımdaki yerini alacak.

Kartal'ın sevindiren bir diğer oyuncu da orta sahanın kalbi Fred oldu. Oyunun hem savunma hem de hücum yönünde takıma büyük katkı sağlayan Brezilyalı futbolcu, fiziki açıdan istenilen seviyeye gelmek için çaba harcıyor. Bu futbolcunun da Karagümrük'e karşı görev yapması bekleniyor. Fenerbahçe'de sakatlığını tamamen atlatan bir diğer isim de Joshua King. 

Sarı-lacivertlilerde Becao, Luan Peres, Serdar Aziz, Mert Hakan Yandaş ve Lincoln'ün tedavileri ise sürüyor.

Kaynak: Sabah
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...