Tgrt Haber

Fenerbahçe'ye Bruma piyangosu! Oynamadan milyonları getirdi 

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: TGRT Haber
14 Haziran 2023 20:46 - Güncelleme : 14 Haziran 2023 20:46
Fenerbahçe'ye Bruma piyangosu! Oynamadan milyonları getirdi 

Fenerbahçe, Bruma'nın Portekiz ekibi Braga Kulübü'ne transfer olduğunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. Sarı-lacivertli kulüpten konuyla ilgili yapılan açıklamada, "Profesyonel futbolcumuz Armindo (Bruma) Tué Na Bangna'nın Portekiz Kulübü SC Braga'ya, 6.500.000 Avro bedelle transferi konusunda taraflarca anlaşma sağlanmıştır" denildi.

Fenerbahçe​'nin geçen yaz 4 milyon 250 bin euroluk zorunlu satın alma opsiyonuyla kadrosuna kattığı ancak lisans çıkarmadığı ve devre arasında Portekiz ekibi Braga​'ya kiraladığı Bruma6.5 milyon euro bonservis kazandırdı.

Fenerbahçe, Bruma'nın Portekiz ekibi Braga Kulübü'ne transfer​ olduğunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. 13 lig maçında 3 gol, 4 asistle oynayan 28 yaşındaki oyuncu, son 5 lig maçında 3 asist yapmıştı. 

https://twitter.com/Fenerbahce/status/1669005118933549058

TRANSFERİ ÇOK TARTIŞILDI

Sarı-lacivertlilerin yaz transfer döneminde kiraladığı Bruma, sezon başında iki Şampiyonlar Ligi elemesi, iki Avrupa Ligi elemesi ve bir Süper Lig olmak üzere toplam 5 maça çıkmış, sonrasında UEFA'ya ve TFF'ye verilen listeye dahil edilmemişti.

Aynı dönemde hamstring sakatlığı da yaşayan Portekizli futbolcu​ daha sonra takımla çalışmalara başlasa da ligin ilk yarısının kalan bölümünde forma giyemedi.

Fenerbahçe, Portekizli oyuncunun performansına karşın 4 milyon 250 bin euroluk satın alma opsiyonunu devre arasında kullanmıştı. Anlaşmada opsiyonun zorunlu olduğu ve bu sebeple böyle bir karar verildiği öğrenilmişti.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...