Tgrt Haber

Fenerbahçe'ye Oosterwolde ve Cengiz Ünder'den kötü haber! Sakatlıklar sol beki vurdu

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: tgrthaber.com
21 Ekim 2024 13:40 - Güncelleme : 21 Ekim 2024 20:38
Fenerbahçe'ye Oosterwolde ve Cengiz Ünder'den kötü haber! Sakatlıklar sol beki vurdu

Samsunspor berberliği sonrası şampiyonluk yarışında büyük yara alan Fenerbahçe'ye bir kötü haber de sakatlardan geldi. Fenerbahçe'nin resmi hesaplarından yapılan açıklamada Cengiz Ünder ve Oosterwolde'nin sakatlandığı duyuruldu. Oyuncuların ne zaman sahalara döneceği de açıklandı... 

Fenerbahçe Spor Kulübü, sakatlıkları devam eden Cengiz Ünder ve Jayden Oosterwolde hakkında bilgilendirme metni yayımladı. Sarı-lacivertli kulübün sağlık ekibi tarafından yapılan açıklamaya göre, Cengiz Ünder'in sağ kasık bölgesinde kas tendonunda kısmi bir yırtık tespit edildi. 

SAHALARA DÖNÜŞ TARİHİ BELLİ OLDU!

Fenerbahçe sağlık ekibi, Jayden Oosterwolde'nin sahalara dönüş süresinin 2 ay veya sezonun ikinci yarısı, Cengiz Ünder'in ise yaklaşık 1 ay olacağını öngörüyor.


Fenerbahçe'den yapılan açıklama şu şekilde: 

"Profesyonel Futbol A Takımımızda yaşadıkları sakatlıklar neticesinde @AcibademSaglik  Altunizade Hastanesi'nde MR görüntülenmeleri gerçekleştirilen oyuncularımızdan Cengiz Ünder’in sağ kasık kas tendon bileşkesinde kısmi yırtık, Jayden Oosterwolde’nin ise sol dizinde ön çapraz bağ rüptürü tespit edilmiştir."

Fenerbahçe'ye Oosterwolde ve Cengiz Ünder'den kötü haber! Sakatlıklar sol beki vurdu - 1. Resim


Cengiz Ünder'in kaçıracağı maçlar:

Fenerbahçe - Manchester United
Fenerbahçe - Bodrum Fk
Trabzonspor- Fenerbahçe
AZ Alkmaar - Fenerbahçe
Fenerbahçe - Sivasspor
Kayserispor - Fenerbahçe

Jayden Oosterwolde'nin muhtemel olmayacağı maçlar:

Slavia Prag-Fenerbahçe
Fenerbahçe-Gaziantep FK
Beşiktaş-Fenerbahçe
Fenerbahçe-Ath. Bilbao
Fenerbahçe-Başakşehir
Eyüpspor-Fenerbahçe   


FENERBAHÇE'NİN SOL BEKİ BOŞ KALDI

Devre arasından sol beki Ferdi Kadıoğlu'nu Brighton & Hove Albion'a gönderen Fenerbahçe bu pozisyonda Jayden Oosterwolde'ye şans vermişti. Sarı-lacivertli ekinin bu süreçte ne yapacağı ise merak konusu oldu. 

Kaynak: tgrthaber.com

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...