Tgrt Haber

Fenerbahçe‘yi yıkan imza

04 Temmuz 2014 18:37
Fenerbahçe‘yi yıkan imza

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'nin transfer listesinde yer aldığı iddia edilen Red Bull Salzburg forması giyen Kevin Kampl, sözleşmesini uzattı.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'nin transfer listesinde yer aldığı iddia edilen Red Bull Salzburg forması giyen Kevin Kampl, kulübü ile sözleşmesini uzattığını açıkladı. Red Bull Salzburg ile 2018 yılına kadar kontratı bulunan ve 26 yaşındaki yetenekli oyuncu, bir yıllık daha imza attı ve kulübü ile varolan sözleşmesini 2019 yılına kadar uzatmış oldu. Slovak yıldızın sözleşmesinde 18 milyon euroluk sözleşme fesih bedeli bulunuyordu. Söz konusu gelişmeyi internet üzerinden açıklayan Kampl, "Kulübüm ile varolan sözleşmemi uzattığımı ve burada kaldığımı açıklamaktan dolayı çok memnumum. Beni en çok cezbeden unsur önümüzdeki sezon UEFA Şampiyonlar Ligi'nde forma giyecek olmak oldu. Kendimi burada çok rahat hissediyorum" dedi. Öte yandan söz konusu imza ile ilgili olarak açıklamalarda bulunan bir diğer isim Red Bull Salzburg sportif direktörü Ralf Rangnick oldu. Rangnick, "Kevin, son iki yılda burada forma giyen en ilginç futbolculardan birisi haline geldi. Oyuncumuz, yetenek ve söz konusu yeteneğe uygun davranışlar sergilendiğinde nelerin mümkün olabileceğini gösterdi." ifadelerini kullandı.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Memet26 Ağustos 2022 00:00

Hep ikinci el piyasası düşüyor diyorsunuz yaprak bile kımıldamıyor sahibinden.com falan bütün ilanlar aynı ikinci elde hiçbir kımıldama yok yüzün altına hiçbir araç düşmedi doğru dürüst en kötü en berbat araba 120 130 bin liradan başlıyor aynıydı fiyatlar değişen bir şey yok

Sonraki Haber Yükleniyor...