Tgrt Haber

FIFA affetmedi: Adana Demirspor'a üç dönem transfer yasağı

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: tgrthaber.com
14 May 2024 10:21 - Güncelleme : 14 May 2024 11:02
FIFA affetmedi: Adana Demirspor'a üç dönem transfer yasağı

FIFA, Adana Demirspor'a üç dönem transfer yasağı verdi. Cezanın gerekçesi olarak; Patrick Kluivert'a ödenmeyen 142.000 Euro gösterildi.

Yağız Sabuncuoğlu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; FIFA'nın Adana Demirspor'a üç dönem transfer yasağı verdiğini aktardı.

Sabuncuoğlu, FIFA'nın cezanın gerekçesi olarak ise Teknik Direktör Patrick Kluivert'a ödenmeyen 142.000 Euro'yu gösterdiğini belirtti.

KÖTÜ ŞEKİLDE AYRILMIŞTI

47 yaşındaki teknik adam sezon başında Adana Demirspor'a gelmiş, alınan kötü sonuçlarla birlikte kulüple yolların ayrılmasına karar verilmişti.

KLUIVERT: İYİ ÇALIŞIYORDUK AMA PARA ALAMIYORDUK

Öte yandan Adana Demirspor'un eski teknik direktörü Patrick Kluivert, geçtiğimiz ay Hollanda basınına yaptığı açıklamada; Adana Demirspor'un eski başkanı Murat Sancak için dikkat çeken ifadeler kullanmıştı.

FIFA affetmedi: Adana Demirspor'a üç dönem transfer yasağı - 1. Resim

Adana Demirspor'da işlerin iyi gittiğini ama bir anda her şey değiştiğini söyleyen Kluivert; "Başkan, ısınma sırasında selfieler çekmeye ve Instagram'da canlı yayın açmaya başladı. Bu durum hem personeli hem de beni biraz rahatsız etmeye başladı. Ama biz şöyle düşündük: Belki bu Türkiye'de normaldir. Maaşımızı alamadık. Bir ay maaş yok, iki ay maaş yok, üç ay maaş yok. Bir noktada şöyle düşündük: İyi çalışıyoruz, sonuçlar harika ama para alamıyoruz" ifadelerini kullanmıştı.

Kaynak: tgrthaber.com
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...