Tgrt Haber

Fikret Orman yönetimindeki isimden flaş açıklama: Hesap sormaya geliyoruz

18 Kasım 2021 14:42
Fikret Orman yönetimindeki isimden flaş açıklama: Hesap sormaya geliyoruz

Fikret Orman aralık ayında yapılacak olan divan kurulu toplantısına katılma kararı aldı. Fikret Orman yönetimindeki Şafak Mahmutyazıcıoğlu'ndan açıklama geldi. Mahmutyazıcıoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Hesap sormaya geliyoruz" dedi.

Beşiktaş'ta Aralık'ta yapılacak olan yılın son divan kurulu toplantısı tarihi bir hesaplaşmaya sahne olacak.

Beşiktaş başkanlığını bıraktığından bu yana camiadan uzaklaşan Fikret Orman, yeniden sahne almaya hazırlanıyor.

Orman'ın kulübün yapacağı yılın son divan kuruluna katılacağı belirtildi.

"KENDİ ADIMA VE FİKRET BAŞKAN ADINA CEVAP VERİYORUM"

Fikret Orman ile birlikte yönetimde yer alan eski yöneticilerden Şafak Mahmutyazıcıoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Sağolsunlar bir çok kişi arıyor, 2 soru var 1. Divan a katılacakmısınız, 2. Mali genel kurul a katılacakmısınız. Kendi adıma ve Fikret Başkan adına cevap veriyorum. EVET, BİZİM Sözümüzden döndüğümüz görülmemiştir. Görüşmek üzere" dedi.

Fikret Orman yönetimindeki isimden flaş açıklama: Hesap sormaya geliyoruz

"HESAP SORMAYA GELİYORUZ"

Mahmutyazıcıoğlu ardından ikinci bir paylaşım daha yaparak, hesap sormaya geldiklerini de söyledi. Mahmutyazıcıoğlu yaptığı paylaşımda "Bir şey daha söylemek istiyorum, lütfen hesabın altını çizelim artık. Beşiktaşı bu algı operasyonlarından, kısır döngülerden çıkartalım. Biz hesap sormaya geliyoruz, bizden hesap sormak isteyen, böyle bir taahhüdü olan varsa onları da bekliyoruz." ifadelerini kullandı.

"TARİHLE YÜZLEŞME FIRSATIDIR"

Eski başkan adaylarından Hürser Tekinoktay da daha önce başkanlığı bırakanların toplantılara gelmediğini hatırlatarak, Fikret Orman'ın divana gelecek olmasından memnuniyet duyacağını açıkladı. Tekinoktay, "Fikret Orman’ın böyle bir kararı almış olması BJK’a karşı önemli bir sorumluluk ve tarihle yüzleşme fırsatıdır" dedi.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...