Tgrt Haber

Fikret Orman'dan Quaresma açıklaması

11 Temmuz 2015 17:35
Fikret Orman'dan Quaresma açıklaması

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Almanya'da süren kampta basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Siyah-beyazlı eski oyuncu Ricardo Quaresma'nın yeniden Beşiktaş'a dönmek istemesi ile ilgili konuşan Orman, oyuncunun dönmek için çok istekli olduğunu söyledi.

İşte Fikret Orman'ın Quaresma açıklaması;

"Quaresma ben başkanken oynayan bir oyuncuydu. Biz o zaman Quaresma'ya kötü bir oyuncu olsa 2 sene daha sözleşme önermezdik. Yıllık 3.750 milyon euro alıyordu. Biz kalan 1 senelik sözleşmenizi 2.5 milyon euroya indirip 3 senelik sözleşme yapalım dedik. Oyuncu buna sıcak bakmadığı için oyuncu ile yollarımızı ayırmaya karar verdik. Oyuncu bizdeyken de takım içindeki arkadaşlarıyla problemli bir görüntü çizmemiştir."

"GELİŞ ŞEKLİ YANLIŞTI"

"Quaresma'nın Türkiye'ye geliş şekli yanlıştı. Beşiktaş'tan üstün bir hava ile gelmiştir.Beşiktaş'tan üstün bir sporcumuz olamaz. Quaresma'nın da o günkü algılaması odur.

"ARENA'YA ÇIKMAK İSTİYOR..."

"Quaresma'nın şuan gelmek isteği var, taraftar da istiyor. Kayıtsız kalmak istemiyoruz. Ancak Beşiktaş'ta mali yapı, ilkeler, takım ruhu, ayrıştırmanın olmadığı bir sistemle yönetilmektedir. Kimseye ayrımcılık yapmayız. Bizim mali yapımıza uygun olduğu takdirde, hocamızla da konuşacağız, istediği takdirde transfer edilebilir. Oyuncunun kendisi çok gelmek istiyor. Beşiktaş'ın ne kadar büyük bir kulüp olduğunun farkındadır. Vodafone Arena'ya çok çıkmak istiyor. Beşiktaş ile Vodafone Arena'ya çıkmanın da bir bedeli vardır. Sevmek fedakarlık gerektirir."

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...