Tgrt Haber

Fikret Orman'dan sert açıklamalar

08 Ağustos 2015 15:01
Fikret Orman'dan sert açıklamalar

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Ceylan InterContinental Otel'de gerçekleştirilen divan kurulu toplantısında çarpıcı açıklamalar yaptı.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Divan Kurulu Toplantısı'nda sert açıklamalarda bulundu.

İşte Orman'ın açıklamaları;

"Vodafone Arena için 242 milyon lira para harcamışız. Bu stadı bitirmek zorundayız, çok çalışmak zorundayız. Beşiktaş'ın stadı bitsin. Taksimetre çalışsın, kulübün gelirleri artsın diye uğraşıyoruz. Dediler ki orada adam çalışmıyor. Bir tane gazeteci yazmış. Kameraya bakmış 6 tane adam çalışıyor demiş. Şu anda orada 837 tane adam çalışıyor. Bunları bilin diye söylüyorum."

Yönetim Kurulu üyelerinin açıkça konuşmadıklarını ifade eden Orman, "Elinde evrakı olup da açıklamayan namerttir. Hiçbir şey gizli değildir, her şey açıktır. Bakkal hesabı yapılmaz. Yönetim kurulu üyelerimiz gelsinler, baksınlar. Evrakları, puantajları neleri varsa gelsin baksınlar. Menajerlik ücretlerine gelelim. Dedim ki bizim üstünü kapattığımız anlaşma yoktur. Bu kadar acizlik, bu kadar kıskançlık olur mu? Bunu yapanlar genel kurulu üyeleri ya. diyerek sitemde bulundu.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...