Tgrt Haber

Fikret Orman'ın en büyük pişmanlığı Aboubakar olabilir

12 Şubat 2018 20:54
Fikret Orman'ın en büyük pişmanlığı Aboubakar olabilir

Beşiktaş'ın geçtiğimiz sezon başında Porto'dan kiraladığı Vincent Aboubakar gösterdiği performansla siyah beyazlı kulübü pişman etti. Kamerunlu golcü çıktığı 33 resmi maçta 26 gol attı 6 da asist yapma başarısı gösterdi. Avrupa devlerinin kıskacında olan futbolcu için istenen bonservis bedeli ise cep yakan cinsten.

Beşiktaş'ta 1 yıl boyunca kiralık olarak forma giyen sonrasında ise bonservisiyle ilgili sorun çözülemeyen Aboubakar, Porto'ya döndükten sonra muhteşem bir performansa imza attı.

Portekiz ekibinde bu sezon çıktığı 33 resmi maçta 26 gol atan yıldız isim, 6 da asist yapma başarısı gösterdi. Başarılı futbolcunun bu performansı ise Avrupa kulüplerinin dikkatini çekti. Portekiz basınında yer alan haberlere göre yıldız futbolcunun yaz transfer döneminde satılabileceği aktarılırken başarılı oyuncunun serbest kalma bedelinin 50 milyon euro olduğu ifade edildi.

Chelsea ve Atletico Madrid'in oyuncuyla yakından ilgilendiği belirtilirken Porto'nun transfer döneminde en ciddi satışı Aboubakar'la yapmasının beklendiği belirtiliyor.
Hatırlanacağı üzere sezon başında Beşiktaş, Aboubakar için Porto ve Lorient kulüpleriyle görüşmüş ve oyuncunun bonservisini almaya çalışmıştı. Transferin 10 milyon euroya tamamlanacağı ifade edilirken siyah beyazlılar bu parayı o dönem ödeyememişti.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...