Tgrt Haber

Son dakika! A Milli Erkek Voleybol Takımı tarih yazdı: Filenin Efeleri, Dünya Şampiyonası'nda son 16'da

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
31 Ağustos 2022 16:35 - Güncelleme : 31 Ağustos 2022 17:50
Son dakika! A Milli Erkek Voleybol Takımı tarih yazdı: Filenin Efeleri, Dünya Şampiyonası'nda son 16'da

Son dakika haberi: A Milli Erkek Voleybol Takımı, FIVB Dünya Voleybol Şampiyonası üçüncü maçında Kanada’yı 3-0 mağlup etti

A Milli Erkek Voleybol Takımı, FIVB Dünya Şampiyonası E Grubu 3. maçında Kanada​'yı 3-0 mağlup ederek grubu 2. sırada noktaladı ve son 16​ turuna yükseldi.

Üçüncü maçında ikinci galibiyetini alan A Milli Erkek Voleybol Takımımız, aynı zamanda tarihi bir başarıya da imza attı. Filenin Efeleri, grup ikincisi olarak tarihinde ilk defa dünya şampiyonasında gruptan çıkmayı başardı.

SON 16 KARŞILAŞMALARI 4-6 EYLÜL'DE YAPILACAK

Son 16 tur karşılaşmaları 4-6 Eylül'de yapılacak. Organizasyonda çeyrek final maçları yine Polonya​ ve Slovenya'da 7-8 Eylül tarihlerinde oynanacak. Dünya şampiyonu, Polonya'da 11 Eylül Pazar günü oynanacak final mücadelesinin ardından belli olacak.

ADİS KARŞILAMADA EN SKORER İSİM

Tarihi bir başarıya imza atan Filenin Efeleri, bu galibiyetle birlikte önümüzdeki yıl düzenlenecek 2024 Paris Olimpiyat Oyunları Elemeleri’nde oynamaya hak kazandı. Karşılaşmada Adis 17 sayıyla en skorer isim olurken ona Burak 10, Burutay 9, Faik Samed ile Bedirhan 7, Arslan 4 ve Mirza 1 sayıyla eşlik etti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...