Tgrt Haber

Fransa'da her finale PSG imzası

09 Nisan 2015 00:55
Fransa'da her finale PSG imzası

Ligde lider olan ve Lig Kupası'nda da lider olan Paris Saint Germain, St. Etienne'i eleyerek Fransa Kupası'nda da finale yükseldi.

Fransa Kupası yarı finalinde Paris Saint Germain ile Saint Etienne karşı karşıya geldi. Parc des Princes'te oynanan mücadeleyi ev sahibi Paris, 4-1'lik skorla kazanarak finale yükseldi. Paris Saint Germain'e galibiyeti getiren golleri 21. dakikada penaltıdan, 81 ve 90. dakikalarda Zlatan Ibrahimovic, 60. dakikada Ezequiel Lavezzi ve 90. dakikada attı. Saint Etienne'in tek golü 25. dakikada Romain Hamoum'dan geldi. St. Etienne forması giyen Milli yıldızımız Mevlüt Erdinç eski takımına karşı 90 dakika sahada kaldı.Ligde lider durumda olan, Lig Kupası'nda finale yükselen Paris Saint Germain, bu sonuçla birlikte Fransa Kupası'nda da finale yükselme başarısı gösterdi. Paris'in finaldeki rakibi ise Auxerre oldu.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...