Tgrt Haber

Fransızlar duyurdu, 'Ben Arfa Fenerbahçe'ye çok yakın'

08 Haziran 2016 11:01
Fransızlar duyurdu, 'Ben Arfa Fenerbahçe'ye çok yakın'

Fenerbahçe, orta sahadaki sıkıntıyı dünyaca ünlü ismi transfer ederek gideriyor. İşte Fenerbahçe'nin muhteşem teklifi.

Fenerbahçe’nin, orta sahadaki sıkıntıyı gidermek için ilk hedefi, Fransa’nın Nice takımıyla sözleşmesi biten Hatem Ben Arfa. Fransız yıldızın menajerine teklifini ileten sarı-lacivertliler, oyuncudan yanıt bekliyor. Kanarya’nın, yıllık 4 milyon Euro isteyen Fransız yıldıza 3.5 milyon Euro’dan 3 senelik sözleşme önerdiği ve imza parası ödemeyi de kabul ettiği ileri sürüldü.

Hatem Ben Arfa’nın maç başı ve bonuslarla birlikte alacağı miktarın 4 milyon Euro’yu aşması bekleniyor. Sarı-lacivertli yönetim, Ben Arfa transferini bitirip ‘10 numara’ sorununu çözmeyi planlıyor. 

FRANSIZLAR EN İYİ TEKLİF FENERBAHÇE'DEN MANŞETLERİ ATTILAR

Fransa’nın saygın gazetesi L’Equipe, Ben Arfa için en cazip teklifi Fenerbahçe’nin yaptığını yazdı. Çin dahil, birçok takımdan teklif gelen yıldızın olası sponsorluk gelirleri için Kanarya’yı tercih edebileceği de iddia edildi. Haberde, sarı-lacivertlilerin Ben Arfa’yı yeni sezonun yüzü olarak kullanmayı hedeflediği ve yıldızın buradan gelecek reklam gelirlerini de cebine koyacağı belirtildi. Fenerbahçe sayesinde imzalayacağı yeni sponsorluk anlaşmalarından da ekstra gelir elde edeceği belirtilen Ben Arfa’nın da mali şartlar ve fırsatlar için Türkiye’ye sıcak baktığı ifade edildi.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...