Tgrt Haber

Fred ne zaman dönüyor? Fred iyileşti mi, ne zaman oynayacak?

Editör: Sumru Tarhan / Kaynak: TGRT Haber
20 Şubat 2024 11:02 - Güncelleme : 20 Şubat 2024 11:11
Fred ne zaman dönüyor? Fred iyileşti mi, ne zaman oynayacak?

Fenerbahçe'nin orta sahası olan Fred, uzun zamandır sakatlığı nedeniyle forma giyemiyordu. Taraftarların heyecanla beklediği Fred'in ne zaman döneceği de merak konusu oldu. Brezilyalı orta sahanın ne zaman döneceği araştırılırken futbolseverler Fred ne zaman dönüyor, ne zaman oynayacak? sorularını araştırdı.

Fred​'in ne zaman forma giyeceği gündemde yer aldı. Fenerbahçe​'de Samsunspor​ maçında sakatlanmasının ardından uzun süredir forma giyemeyen Fred​ ne zaman dönüyor, iyileşti mi merak edildi. Taraftarın heyecanla beklediği Fred​ hakkında sevindiren haber geldi. Detaylar...

FRED​ NE ZAMAN DÖNÜYOR?

Fred​, Samsunspor​ maçında sakatlanmasının ardından uzun süredir forma giyemiyordu. Fred​'in sakatlığı atlattığı bilgisinin gelmesinin ardından futbolseverler Kasımpaşa​ maçında Fred​'in oynayıp oynamayacağını araştırdı. Fenerbahçe​'nin orta sahası olan Fred​'in Kasımpaşa​ maçında olup olmaması idmanlardaki performansına bağlı olarak netleşecek. 

Fred ne zaman dönüyor? Fred iyileşti mi, ne zaman oynayacak? - 1. Resim

FREDKASIMPAŞA​ MAÇINDA OYNAYACAK MI?

Sakatlığını atlana Fred​'in Kasımpaşa​ maçında olup olmayacağı merak edildi. İdmanlardaki performansının ardından Fred​'in gidişatı netleşecek. İsmail Kartal​, Kasımpaşa​ maçında Fred​'i kulübede bekletmesi ve maçın durumuna göre oyuna dahil etmesi bekleniyor. Fred​, 21 maçta yer alırken 6 asist kaydetti. 

 

 

Kaynak: TGRT Haber
Sonraki Haber Yükleniyor...