Tgrt Haber

Futbolcu Ivan Torres'in eşi başından vurularak öldürüldü! Paraguay'da mafya çatışması

01 Şubat 2022 13:49 - Güncelleme : 02 Şubat 2022 00:05
Futbolcu Ivan Torres'in eşi başından vurularak öldürüldü! Paraguay'da mafya çatışması

Paraguay takımlarından Olimpia Asuncion'da forma giyen Ivan Torres aldığı haberler yıkıldı. Futbolcunun eşi Cristina Vita Aranda, Paraguay'da gittiği bir müzik konserinde başından vurularak yaşamını yitirdi. Olayın mafya çatışması olduğu vurgulandı.

Paraguay’da yaşanan bir mafya çatışması dünya basınının gündemine oturdu. Paraguay'daki iki mafya üyeleri arasında çıkan tartışmanın sonucunda Jaumina Festivali alanında silahlar çekildi. Paraguay'da Olimpia Asuncion'da forma giyen 30 yaşındaki Ivan Torres aldığı bir haberle hüzne boğuldu. Paraguaylı futbolcunun eşi Cristina Vita Aranda, gittiği bir müzik konserinde mafya çatışmasında başından vurularak yaşamını yitirdi.

3 ÇOCUKLU ANNE

Çatışma sonrası Cristina Vita Aranda ile bir kişi daha hayatını kaybederken 4 kişi de yaralandı. Yaşanan olay sonrası Paraguay polisi soruşturma başlattı. Başına mermi alarak yığılan Cristina Vita Aranda 3 çocuk annesiydi.

Futbolcu Ivan Torres'in eşi başından vurularak öldürüldü! Paraguay'da mafya çatışması

FUTBOLCU IVAN TORRES KİMDİR?

30 yaşında olan Paraguaylı Ivan Torres, futbolculuk kariyerine Cerro Porteno'nun altyapısında başladı. Porteno'da A takıma yükselen başarılı sol bek Ivan Torres, 2015 yılında bedelsiz bir şekilde Olimpia Asuncion'ya transfer oldu. 

Olimpia Asuncion'da ortaya koyduğu performanstan sonra 2016 senesinde 150 bin avro karşılığında CA Colon takımına kiralanan Torres, 2017 senesinde eski takımı Olimpia Asuncion'ya geri döndü ve kariyerini burada devam ettiriyor.

 

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...