Tgrt Haber

Galatasaray açıkladı: Davinson Sanchez sakatlandı 

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
12 Ağustos 2024 21:28 - Güncelleme : 12 Ağustos 2024 21:29
Galatasaray açıkladı: Davinson Sanchez sakatlandı 

Son dakika haberi... Galatasaray Spor Kulübü'nden yapılan açıklamada, savunma oyuncusu Davinson Sanhcez'in sağ üst arka adale grubunda 2. derece strain (zorlanma ve kanama) tespit edildi. 

Süper Lig​'in son şampiyonu Galatasaray​, ligin ilk haftasında oynanan Hatayspor​ maçında savunma oyuncusu Davinson Sanchez​'in sakatlandığını duyurdu.

Sarı-kırmızı takımdan yapılan açıklamada, "Trendyol Süper Lig’in ilk haftasındaki Atakaş Hatayspor karşılaşmasının son bölümünde (89. dakika) sağ üst arka adalesinde ağrı hisseden ve maç sonrasında yapılan kontrollerinde sağ üst arka adale grubunda 2. derece strain (zorlanma ve kanama) tespit edilen futbolcumuz Davinson Sánchez'in tedavisine başlanmıştır" denildi. 

Galatasaray açıkladı: Davinson Sanchez sakatlandı  - 1. Resim

HATAYSPOR MAÇINDA OYNAMIŞTI!

Beşiktaş'a karşı oynanan Süper Kupa maçında kırmızı kart gören Victor Nelsson'un yerine Hatayspor maçında forma giyen Davinson Sanchez, sahanın en iyileri arasında yer almıştı.

Karşılaşmada en çok ikili mücadele kazanan ve en çok hava topu kazanan Kolombiyalı stoperin, Konyaspor karşısında da ilk 11'de olmasına kesin gözüyle bakılıyordu. Son sakatlık​ raporu sonrası oyuncunun kadroya alınıp alınmayacağı ise henüz belli değil. 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...