Tgrt Haber

Galatasaray bugün Astana ile karşılaşıyor

08 Aralık 2015 08:06
Galatasaray bugün Astana ile karşılaşıyor

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu'ndaki 6. ve son maçında Kazakistan temsilcisi Astana'yı konuk ediyor.

Şampiyonlar Ligi'nde gruptan çıkma şansı kalmayan sarı-kırmızılı ekibe, UEFA Avrupa Ligi'nde yoluna devam edebilmek için Astana karşısında alacağı bir beraberlik yetecek.Son maçlar öncesi 4 puanla 3. sırada bulunan Galatasaray'ı, 3 puanla son sırada takip eden Astana'nın, Avrupa Ligi'ne gidebilme şansları devam ediyor. Kazak takımının grup üçüncüsü olarak UEFA Avrupa Ligi'ne kalabilmesi için sarı-kırmızılı ekibi yenmesi gerekiyor. Türk Telekom Arena'da saat 21.45'te başlayacak müsabakayı, İskoçya Futbol Federasyonu'ndan Craig Alexander Thomson yönetecek.

Denizli, Avrupa'da ilk kez
Galatasaray'da teknik direktörlük koltuğuna oturan ve sarı-kırmızılı kulüpte 3. dönemine başlayan Mustafa Denizli, yeni döneminde Avrupa kulvarında ilk maçına çıkacak.Takımının başındaki ilk 2 maçını ligde oynayarak Kasımpaşa (2-2) ve Bursaspor (3-0) müsabakalarında boy gösteren tecrübeli çalıştırıcı, üçüncü karşılaşmasında Astana'ya karşı takımının başında yer alacak.Sarı-kırmızılı takımın başında bulunduğu ilk dönemde, 1987-88 sezonu Şampiyon Kulüpler Kupası'nda yarı final oynama başarısı gösteren Denizli, ikinci döneminde ise 1991-1992 sezonu Kupa Galipleri Kupası'nda çeyrek finale yükselmişti.

GALATASARAY-ASTANA
STAT: Türk Telekom Arena
HAKEM: Craig Alexander Thomson (İskoçya)
SAAT: 21.45

GALATASARAY: Muslera, Sabri, Chedjou, Hakan Balta, Selçuk, Jose, Yasin, Sneijder, Podolski, Burak
TEKNİK DİREKTÖR: Mustafa Denizli

ASTANA: Nenad Eric, Ilic, Postnikov, Anicic, Shomko, Dzholchiyev, Zhukov, Canas, Maksimovic, Kethevoama, Kabananga,
TEKNİK DİREKTÖR: Stanimir Stoilov

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...