Tgrt Haber

Galatasaray, deplasmanda kötü performans sergiliyor

27 Ocak 2014 12:05
Galatasaray, deplasmanda kötü performans sergiliyor

Spor Toto Süper Lig'de Gaziantepspor ile 0-0 berabere kalarak zirve yarışında önemli 2 puan kaybeden Galatasaray, bu sezon deplasmanda oynadığı resmi maçlarda oldukça kötü bir performans sergiliyor. Sarı-kırmızılı takım, Spor Toto Süper Lig, UEFA Şampiyonlar Ligi ve Ziraat Türkiye Kupası'nda bu sezon rakip sahalarda oynadığı 15 maçın sadece 3'ünü kazanabildi. Deplasman maçlarında rakipleriyle 7 kez berabere kalan Galatasaray, 5 maçtan da sahadan mağlubiyetle ayrıldı. "Cim Bom", bu sezon deplasmandaki 3 galibiyetini de Süper Lig'de elde etti. Süper Lig'de rakip sahalarda 10 maça çıkan sarı-kırmızılı ekip, bu maçlardan 3 galibiyet, 5 beraberlik ve 2 yenilgi aldı.
Deplasmanda ligin son iki sırasında yer alan Kayseri Erciyesspor 3-1 ve Kayserispor'u 4-2 mağlup eden Galatasaray, ayrıca 2-1 öndeyken çıkan olaylar nedeniyle tatil edilen Beşiktaş maçından da 3-0 hükmen galip sayıldı. Sarı-kırmızılı takım, UEFA Şampiyonlar Ligi ve Ziraat Türkiye Kupası'nda rakip sahalarda yaptığı 5 maçta ise galibiyetle tanışamadı. Bu maçların 2'sinde rakipleriyle berabere kalan "Cim Bom", 3'ünde ise sahadan yenik ayrıldı.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...