Tgrt Haber

Galatasaray dünya yıldızını bitirdi

16 Haziran 2015 09:24
Galatasaray dünya yıldızını bitirdi

Dursun Özbek'in 'Salı açıklayacağız' dediği transfer Alman yıldız...G.Saral, Arsenal'in Alman yıldızı ile prensipte anlaştı. Podolski için kulübüyle de el sıkışılırken imzanın an melesi olduğu ve açıklamanın 1-2 gün içinde olacağı belirtildi.

Galatasaray'da hummalı bir şekilde transfer çalışmaları devam ederken bir çok ismin gündeme gelmesine rağmen ilk bombanın Lukas Podolski olduğu öğrenildi.

Dursun Özbek, Pilav Günü'nde, "Salı günü bombaları açıklayacağız" diye müjdeyi verirken Sarı-Kırmızılı camiada Podolski için yoğun bir hakırlık başladı. 30 yaşına yeni giren Alman golcüyle prensipte anlaşmaya varıldığı ve işin imza aşamasına geldiği öğrenildi.

AYSAL KAP'A BİLDİRMİŞTİ

2011 yılında Köln'de forma giyerken KAP'a bildirilen ama daha sonra alınamayan ünlü Alman yıldız, geçen sezona Arsenal'de başladı ancak ocak ayında Inter'e kiralandı. 16 maçta 1 gol atabilen Podolski'nin Arsenal ile 2016'ya dek anlaşması bulunuyor. G.Saray'ın uzun süredir gündeminde olan Podolski forvette ilk öncelik değildi ancak astronomik bonservis ücretleri sonrasında listede yer alan Podolski de karar kılındı.

ANLAŞMA 3 YILLIK OLACAK

Geçtiğimiz ocak ayında da istenen ama yabancı kontenjanına takılan Alman golcü için Abdurrahim Albayrak, "Alınsın" raporu vermişti. Hamza Hamzaoğlu'nun NTVSpor'da katıldığı programda, "Listemizde var" demesinden sonra temaslar sıklaşırken Alman oyuncu ile 3 yıllık prensip anlaşmasına varıldı. Yıldız golcü 3 milyon euro garanti ücretin yanısıra 1 milyon euro da maç başı ve imza parası alacak. Arsenal'e ise 2 milyon euro bonservis ücreti ödenecek. 

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
FC Bayern16 Haziran 2015 16:00

haha dünya yildiziymis . Adam bu sene kac maca cikmis kac gol atmis .o futbollu birakmayi düsünüyor bizimkiler milyonlar verip Türkiyeye getiecekler.

Sonraki Haber Yükleniyor...