Tgrt Haber

Galatasaray idmanında sürpriz isim

25 Temmuz 2015 01:41
Galatasaray idmanında sürpriz isim

Galatasaray yeni sezon hazırlıklarına tüm hızıyla devam ediyor. İdmanı izleyenler arasında ise sürpriz bir isim vardı.

Galatasaray Futbol Takımı, Avusturya'nın Velden kasabasında sürdürdüğü yeni sezon hazırlıkları kapsamında bu akşam bir antrenman gerçekleştirdi.Antrenmanın ilk bölümünde fiziksel çalışmalar yapıldı. Daha sonra gruplara ayrılan takımımız, top kapma ve pas çalışmasıyla antrenmana devam etti. Kaleciler, bu bölümde takımdan ayrı özel bir çalışma yaptı. Antrenmanın ana bölümünde taktik çalışmaların olduğu çift kale maç gerçekleştirildi. Akşam antrenmanında kampta bulunan 28 oyuncu da yer aldı. Galatasaray, Velden kampındaki ikinci hazırlık maçında İtalya takımı Udinese ile yarın TSİ 20.00'de Klagenfurt'ta karşılaşacak.

Mehmet Özbek antrenmanı izledi
Dursun Özbek'in kardeşi Mehmet Özbek de antrenmanı izleyenler arasındaydı. Hatırlanacağı üzere Cüneyt Tanman'ın istifası sonrası futbol şubesinden sorumlu isim olacağı konuşuluyordu.

Galatasaray idmanında sürpriz isim

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...