Tgrt Haber

Galatasaray kritik deplasmanda!

04 May 2015 01:45
Galatasaray kritik deplasmanda!

Galatasaray, ezeli rakipleri Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın galibiyetle kapattığı maçlarından ardından Akhisar deplasmanına çıkıyor!

Şampiyonluk adaylarından Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında Akhisar Belediyespor'a konuk olacak. Sezonun son haftalarına girilirken Beşiktaş ve Fenerbahçe'yle büyük bir rekabete giren sarı-kırmızılı ekip, Akhisar Belediyespor engelini kayıpsız geçerek yoluna devam etmek istiyor. Galatasaray, Akhisar'ı yenerse maç fazlası olan Fenerbahçe'yi geçip, Beşiktaş'ın ardında averajla durduğu ikincilik sırasını koruyacak. Sarı kırmızılıların liderliği ele geçirmesi içinse en az 7 farklı galibiyet elde etmesi lazım. Manisa 19 Mayıs Stadı'nda saat 20.00'de başlayacak müsabakayı hakem Mustafa Kamil Abitoğlu yönetecek.

MUHTEMEL 11
Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu'nun bu kritik maça Muslera- Sabri, Semih, Hakan Balta, Telles – Selçuk, Emre Çolak, Bruma – Sneijder, Yasin - Burak 11'iyle çıkması bekleniyor.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...