Tgrt Haber

Galatasaray savunma hattından taraftara kötü haber

Editör: Enes Köseoğlu / Kaynak: TGRT Haber
11 Mart 2024 21:44 - Güncelleme : 11 Mart 2024 21:54
Galatasaray savunma hattından taraftara kötü haber

Sakat oyuncuların fazlalığı nedeniyle sıkıntı yaşayan Galatasaray'da savunma hattından yine kötü haber geldi. Milli oyuncu Kaan Ayhan'ın ise Kasımpaşa maçında oynayabilecek.

Trendyol Süper Lig​'in 30. haftasında Kasımpaşa​ ile karşılaşacak olan Galatasaray​'da sakat oyuncuların durumu netleşti. Süper Lig'in 30. haftasında Kasımpaşa ile deplasmanda karşı karşıya gelecek Galatasaray'da  yeni bir gelişme yaşandı.

SAVUNMA HATTINDAN KÖTÜ HABER

Galatasaray'da sakatlıkları nedeniyle Çaykur Rizespor maçında görev alamayan Davinson Sanchez​, Abdülkerim Bardakcı ve Serge Aurier, Kasımpaşa maçında da forma giyemeyecek.

Galatasaray savunma hattından taraftara kötü haber - 1. Resim

GALATASRAY’A KAAN AYHAN MÜJDESİ

Çaykur Rizespor karşılaşmasının 22. dakikasında sakatlanan ve oyunu yarıda bırakan Kaan Ayhan'dan ise sarı kırmızılı kulübe iyi haber geldi. Kaan Ayhan, Süper Lig'in 30. haftasındaki Kasımpaşa maçında oynayabilecek.

 

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...