Tgrt Haber

Galatasaray son noktayı koydu! Uzan’ın iddialarına cevap geldi

Editör: Hüseyin Can Yosuntaş / Kaynak: Medya Radar
19 Haziran 2023 09:37 - Güncelleme : 19 Haziran 2023 10:44
Galatasaray son noktayı koydu! Uzan’ın iddialarına cevap geldi

Paris'te yaşayan iş insanı Cem Uzan'ın Galatasaray'a sponsor olacağı iddiası sosyal medyada gündem olmuştu. Sarı-kırmızılı kulüp konuya ilişkin resmi internet sitesinden açıklama yaptı.

İş adamı Cem Uzan'ın Galatasaray​'a spor kulübüne 72 milyon euroluk sponsorluk​ teklifinde bulunacağı iddiaları gündeme geldi. Galatasaray kulübü yapılan iddialara cevap gecikmedi. Sarı-kırmızılı kulüp resmi sitesinde iddia edilen konuya ilişkin açıklamada bulundu.

Galatasaray son noktayı koydu! Uzan’ın iddialarına cevap geldi

Yapılan açıklamada, "Tüm sponsorluk görüşmeleri bu konuda yetkili bir komite tarafından yürütülmektedir. Bu görüşmeler arasında son günlerde sosyal medya ve basın organlarına konu olan kişi ve kurumlar bulunmamaktadır. Bu çalışmalarda öncelikli amacımız, kulübümüzün şanlı geçmişine, geleneklerine ve Galatasaray markasına yakışan sponsorlarla iş birliği yapmaktır." denildi.

Kaynak: Medya Radar

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...