Tgrt Haber

Galatasaray Trabzonspor'u tek golle geçti

19 Eylül 2015 19:54
Galatasaray Trabzonspor'u tek golle geçti

Şampiyonlar Ligi'ne Atletico Madrid mağlubiyeti ile başlayan Galatasaray, ezeli rakibi Trabzonspor ile deplasmanda karşılaştı.

Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında Trabzonspor ile Galatasaray, kozlarını paylaştı.Avni Aker'de özellikle son yarım saatin nefesleri kestiği maçta kazanan Galatasaray oldu. Sarı kırmızılılar, 81. dakikada Stephane Mbia'nın kendi kalesine attığı golle 3 puanı hanesine yazdırdı.Trabzonspor, 54'te Erkan Zengin ile yüzde yüzlük bir pozisyondan yararlanmazken, 60'da da Marko Marin ile direğe takıldı. G.Saray ise ilk net pozisyonuna Sinan Gümüş ile girerken, genç oyuncu da direğe nişanladı. Hakem Cüneyt Çakır'ın 59'da Denayer'in elle müdahalesindeki 'devam' kararı tartışmalara neden oldu. 81'de Mbia'nın kendi kalesine attığı gol G.Saray'ı 1-0'lık galibiyete taşıdı. Sarı kırmızılı ekip, ligdeki ikinci galibiyetine ulaşırken, 8 puanla 7. sıraya yükseldi. Trabzonspor ise 10 puanla maç fazlasıyla 2. sırada kaldı.

TRABZONSPOR - GALATASARAY: 0-1

STAT: Avni Aker
HAKEM: Cüneyt Çakır
YAYIN: Lig TV

TRABZONSPOR: Onur, Cavanda, Mustafa Yumlu, Douglas, Constant, Okay, MBia, Marko Marin, Özer, Erkan Zengin, NDoye
TKNİK DİREKTÖR: Shota Arveladez

GALATASARAY: Muslera, Denayer, Semih, Hakan Balta, Carole, Rodriguez, Bilal, Yasin, Sneijder, Podolski, Burak
TEKNİK DİREKTÖR: Hamza Hamzaoğlu

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...