Tgrt Haber

Galatasaray ve Fenerbahçe'nin rakipleri belli oluyor

14 Aralık 2015 12:23
Galatasaray ve Fenerbahçe'nin rakipleri belli oluyor

Şampiyonlar Ligi'nin yanı sıra Fenerbahçe ve Galatasaray'ın da bulunduğu UEFA Avrupa Ligi 2. tur maçlarının kura çekimi İsviçre'de yapılacak

Nyon kentindeki UEFA Genel Merkezi'nde gerçekleştirilecek kura çekimi TSİ 13.00'te başlayacak. Şampiyonlar Ligi kura çekiminin ardından TSİ 14.00'te de UEFA Avrupa Ligi'nde 2. turda mücadele edecek Fenerbahçe ve Galatasaray'ın rakipleri belli olacak.

1. TORBA: Molde, Liverpool, Krasnodar, Napoli, Rapid Wien, Braga, Lazio, Lokomotiv Moskova, Basel, Tottenham Hotspur, Schalke, Athletic Bilbao, Manchester United, Bayer Leverkusen, Olympiakos, Porto.

2. TORBA: Galatasaray, Fenerbahçe, Sion, Borussia Dortmund, Midtjylland, Villarreal, Marsilya, St-Etienne, Sporting, Fiorentina, Anderlecht, Sparta Prag, Augsburg, Shakhtar Donetsk, Sevilla, Valencia

Fenerbahçe, önceki turda aynı grupta yer aldığı için Molde ile eşleşemeyecek.

Çekilişte seribaşı kulüpler, 18 ve 25 Şubat 2015'te yapılacak maçların ikincisini sahasında oynayacak. Fenerbahçe, ilk maçını, aynı kentte iki karşılaşma yapılmasına izin verilmediği için 16 Şubat'ta yapacak.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...