Tgrt Haber

Victor Osimhen, Galatasaray için İstanbul'da! 100 milyon Euro'luk transfer... İşte anlaşmanın detayları

Editör: Şule Altınel / Kaynak: TGRT Haber
03 Eylül 2024 01:18 - Güncelleme : 03 Eylül 2024 04:24

Galatasaray, Napoli’nin süper yıldızı Victor Osimhen’i sezon sonuna kadar kiraladı. Sarı kırmızılı takım, Osimhen'in transferi konusunda görüşmelere başlandığını KAP'a bildirdi. Yıldız oyuncu gece saatlerinde İstanbul'a iniş yaparken, binlerce taraftar havaalanında yeni golcüsünü karşıladı. İşte Nijeryalı santrafor hakkında merak edilenler...

Galatasaray​'da transfer çalışmaları hız kesmeden sürüyor. Forvet rotasyonunda Mauro Icardi​ ve Michy Batshuayi​'nin yanına bir ismi daha katmak isteyen sarı-kırmızılılar, gündemine yıldız bir ismi aldı. Serie A devi Napoli​'de gözden çıkarılan ve takımdan ayrılması beklenen Victor Osimhen​ artık resmen Galatasaray'da.

Sarı-kırmızılı ekip, hücum hattını İtalya Serie A'nın güçlü takımlarından Napoli'nin Nijeryalı golcüsü Victor Osimhen ile güçlendirdi.

Galatasaray, Victor Osimhen'i KAP'a bildirdi - 1. Resim

Sarı kırmızılılardan yapılan açıklama şu şekilde:

"Profesyonel futbolcu Victor James Osimhen’in geçici transferi konusunda futbolcu ve kulübü SSCN Napoli SPA ile resmi görüşmelere başlanmıştır."

Victor Osimhen, Galatasaray için İstanbul'da! 100 milyon Euro'luk transfer... İşte anlaşmanın detayları - 2. Resim

MAAŞINI GALATASARAY ÖDEYECEK

Golcü oyuncu, sarı kırmızılı forma ile sahaya çıkmak üzere bir yıllığına kiralandı. Victor Osimhen'ın uçağı gece saat 03.30 sularında İstanbul'a iniş yaptı.

Victor Osimhen, Galatasaray için İstanbul'da! 100 milyon Euro'luk transfer... İşte anlaşmanın detayları - 3. Resim

Binlerce Galatasaray taraftarı, havaalanında yeni golcüsünü karşılarken yıldız oyuncu resmi sözleşmeye de imzasını attı. Sarı-kırmızılı ekip, yıldız oyuncunun maaşını üstlenecek.

Victor Osimhen, Galatasaray için İstanbul'da! 100 milyon Euro'luk transfer... İşte anlaşmanın detayları - 2. Resim

DÜNYANIN EN PAHALI 4. FORVETİ

Nijeryalı golcü yıldız, transfer piyasasında 100 milyon euroluk bonservis bedeliyle en pahalı 4. forvet olarak biliniyor.

Victor Osimhen, Galatasaray için İstanbul'da! 100 milyon Euro'luk transfer... İşte anlaşmanın detayları - 3. Resim

NAPOLI'DEKİ OSIMHEN KRİZİ

Victor Osimhen, yaz transfer dönemi boyunca Paris Saint-Germain'e transfer olmak istedi ancak kulüpler anlaşamadı.  Daha sonra Chelsea, Napoli ile Osimhen'in transferi konusunda anlaşma sağladı ancak bu kez Nijeryalı oyuncu Chelsea'ye gitmeyi reddetti.

Transfer dönemi açık olan Suudi Arabistan'ın önemli kulüplerinden Al-Ahli ise Napoli ile ortak bir noktada buluşamadı.

Tüm bu gelişmelerin ardından Napoli Teknik Direktörü Antonio Conte, daha önce Chelsea ve Inter'de birlikte çalıştığı Lukaku'yu transfer ettirdi ve Osimhen'i de kadro dışı bıraktı.

2026 yazına kadar sözleşmesi olan ve yıllık net 11 milyon euro maaşı olan Osimhen, Napoli'de bir krize neden oldu.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...