Tgrt Haber

Galatasaray yöneticisine canlı yayında şok

12 Şubat 2017 21:31
Galatasaray yöneticisine canlı yayında şok

Galatasaray'ın kendi sahasında Kayserispor'a 2-1 yenilmesi sonrasında canlı yayında açıklama yapan yönetici Cengiz Özyalçın taraftarın hışmına uğradı.

Türk Telekom Arena'da Galatasaray'ın kazanması halinde çok büyük avantaj saağlayacığı bir maçtaan mağlubiyetle ayrılması taftarların tepkisini çekti.

Yönetici Cengiz Özyalçın, maç sonrası açıklama yaparken taraftar istifa diye bağırdılar. Bir taraftar Cengiz Özyalçın konuşurken sözünü keserek "Buraya G.Saray alt yapısını çalıştırmaya gelen bir hocayı teknik direktör yaptınız. İşte bu sizin eseriniz" diye bağırdı.

Cengiz Özyalçın ise basına yaptığı açıklamalarda şu ifadeleri kullandı:

"Kayserispor'u tebrik ediyorum. Neden? Fenerbahçe'yi yendiler, Türkiye Kupası'nda da finale kaldılar galiba. 8 puanlık maçtı. Rakipler puan kaybetmişken Galatasaray'ın bugün kazanması gerekiyordu. Taraftarın tepkisini normal karşılıyorum. Onlar bizim velinimetimiz. Karda, kışta gelerek takımı motive edenler onlar. Biz de Galatasaray'ın başarılı olmasını isteriz ama bizden sonra geleceklere kaos dolu bir ekonomi bırakmamalıyız. Ben kimseyi suçlamak istemiyorum. Ekonomik koşullar belli. İyi bir takım yapmayı ve güzel sonuçlar yapmayı biz de isteriz."

Bu süreçte yöneticilik zor. Spor, ekonomi ile özdeş. Çok zor bir süreçten geçiyoruz. Zor ekonomik süreci yarıladık. Başarı, ekonomi ile oluyor. Yarılamış gibiyiz. Yakında müjdeli haberlerimiz olacak. Bizden sonrakilere bu yönetim, bırakılan ekonomik enkazı bırakmak istemiyor. Başkanımız bu konuda talimat verdi. Son divan toplantısını izlediniz mi? Keşke izleseydiniz. Başkanımın verdiği bilgiler, nereden nereye gelindiği tartışılmaz."

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...