Tgrt Haber

Galatasaray Zaha'yı resmen gönderdi! Lyon'un kiralama bedeli belli oldu

Editör: Banu İriç / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
31 Ağustos 2024 02:31 - Güncelleme : 31 Ağustos 2024 02:32
Galatasaray Zaha'yı resmen gönderdi! Lyon'un kiralama bedeli belli oldu

Galatasaray Fildişi Sahilli yıldızı Wilfried Zaha'yı, Fransız takımı Lyon'a kiraladı. Fenerbahçe'ye transfer çalımı atan sarı kırmızılılar kısa bir süre Zaha'yı oynattıktan sonra gönderme kararı aldı. Ödenen bedel KAP'a bildirildi.

Fenerbahçe'ye tranfer olması beklenirken Galatasaray​'a transfer​ olan ve bir yıl sarı kırmızı formayı giyen  Wilfried Zaha yeni takımına kiralandı. Galatasaray​ sezon sonuna kadar Fildişi Sahilli​ futbolcusunu Lyon​'a kiraladı.

Galatasaray​, Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yaptığı açıklamada böyle duyurdu: "Profesyonel futbolcumuz Dazet Wilfried Armel Zaha'nın 2024-2025 sezonu için geçici transferi konusunda Olympique Lyonnais SASU ile anlaşmaya varılmıştır. Yapılan anlaşmaya göre Olympique Lyonnais SASU, şirketimize net 3.000.000 Euro tutarında geçici transfer​ bedeli ödeyecektir" 

Galatasaray Zaha'yı resmen gönderdi! Lyon'un kiralama bedeli belli oldu - 1. Resim

WİLFRİED ZAHA​ KİMDİR?

2023 yılı transfer​ sezonunda Galatasaray​'a gelen Wilfried Zaha​ 10 Kasım 1992'te Abidjan'de dünyaya geldi. Forvet ve sağ kanat olarak oynayan Fildişi Sahilili oyuncu dört yaşından itibaren İngiltere'de büyüyük 2012'de İngiltere milli takımında oynadı. 4 yıl sahalarda İngiltere için oynadıktan sonra  2017 Afrika Uluslar Kupası öncesinde Fildişi Sahili milli takımını seçti.

 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Sonraki Haber Yükleniyor...