Tgrt Haber

Galatasaray zorlu viraja giriyor

11 Kasım 2016 00:03
Galatasaray zorlu viraja giriyor

Galatasaray, Fenerbahçe derbisiyle birlikte zorlu bir viraja giriyor.

Lider Medipol Başakşehir'in 6 puan, Beşiktaş'ın 4 puan gerisinde kalan Galatasaray, önce ezeli rakibi Fenerbahçe'yle Kadıköy deplasmanında karşı karşıya gelecek ve yıllardır süren kazanamama serisini bitirmek için sahaya çıkacak.

Bu maçın ardından Süper Lig'in güçlü ekiplerinden Bursaspor'u konuk edecek Galatasaray, kupada Elazığspor'la oynayacak ve Kasımpaşa deplasmanına gidecek.

PUAN KAYBETMELERİNİ BEKLEYECEKLER

Ligde puan farkının iyice açılmaması açısından bu maçların tamamını kazanmanın planları yapılırken bir yandan da rakiplerin puan kaybetmesini beklenecek.

Teknik direktör Jan Olde Riekerink oyuncularıyla yaptığı toplantılarda bu konunun altını sık sık çizerken "Bu maçlar bizim için çok kritik. Fenerbahçe şampiyonluk yolunda en önemli rakiplerimizden biri, Bursaspor da puan sıralamasında en yakın takipçimiz. Biz Fenerbahçe maçı sonrası bu karşılaşmaları oynarken rakiplerimiz de kendi aralarında karşılaşacaklar." dediği öğrenildi.

Hollandalı teknik adamın ''Biz kazanıp onların puan kayıplarını beklememiz gerek. 2 önemli maç kaybettik ama bu her şey bitti demek değil. Lig uzun bir maraton çalışmaya devam edip hatalarımızdan ders çıkartacağız." şeklinde konuştuğu ifade edildi.

Galatasaray'da Fenerbahçe maçı hazırlıkları da sürerken teknik direktör Riekerink'in derbide De Jong - Selçuk - Tolga 3'lüsünü birarada kullanmayı düşündüğü, savunmada da Serdar Aziz'e şans verebileceği belirtildi.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...