Tgrt Haber

Galatasaray'a Andrea Ranocchia müjdesi

03 Şubat 2014 18:27
Galatasaray'a Andrea Ranocchia müjdesi

Devre arası transfer dönemini stoper alarak kapatmayı planlayan Galatasaray’ın İnter forması giyen 25 yaşındaki ismi kiralamak için el sıkıştığı kaydedildi.

Sarı-Kırmızılı yönetimin İtalya’da uzun süren pazarlıklar sonucunda mutlu sona ulaştığı belirtildi. Oyuncunun bugün İstanbul’da olması bekleniyor. Dev­re ara­sı trans­fe­ri sto­per­le nok­ta­la­mak is­te­yen Ga­la­ta­sa­ray, İn­ter'de for­ma gi­yen 25 ya­şın­da­ki İtal­yan oyun­cu An­dre­a Ra­nocc­hi­a için mut­lu so­na ulaş­tı... Sa­rı-Kır­mı­zı­lı yö­ne­ti­min İtal­ya’da İn­ter­li yet­ki­li­ler­le yap­tık­la­rı gö­rüş­me­ler­de olum­lu ya­nıt al­dık­la­rı ve de­ne­yim­li oyun­cu­yu se­zon so­nu­na ka­dar ki­ra­la­mak için el sı­kış­tık­la­rı kay­de­dil­di. Söz­leş­me­de sa­tın al­ma op­si­yo­nu­nun da bu­lu­na­ca­ğı be­lir­til­di. Oyun­cu­nun bu­gün İs­tan­bul’da ol­ma­sı­nın bek­len­di­ği de ge­len ha­ber­ler ara­sın­da. Dany’nin se­zon so­nu­na ka­dar Be­şik­taş’a ve­ril­me­si de dik­kat­le­ri çek­ti.
Pa­zar­lık­lar çetin geçti
Oyun­cu­yu kad­ro­su­na kat­mak için yo­ğun ça­ba har­ca­yan Sa­rı-Kır­mı­zı­lı yö­ne­tim ön­ce­ki ak­şam İtal­ya’da İn­ter yet­ki­li­le­riy­le ye­mek­te bir ara­ya gel­di. İn­ter'in "Ra­nocc­hi­a'yı bon­ser­vi­si ile bir­lik­te ve­re­lim" tek­li­fi­ni 10 mil­yon eu­ro­luk ta­lep­ten do­la­yı ge­ri çe­vi­ren 'ki­ra­lık' for­mü­lü­nü dev­re­ye so­kan Ga­la­ta­sa­ray, 7 mil­yon eu­ro­luk bon­ser­vis be­de­li ve 6 ay­lık 750 bin eu­ro­luk ki­ra­la­ma be­de­li­ni içe­ren bir pa­ket sun­du. İtal­yan eki­bi­nin 10 mil­yon eu­ro sa­tın al­ma op­si­yo­nun­da ıs­rar et­me­si ve 'ki­ra­lık' tek­li­fi­ne sı­cak bak­ma­ma­sın­dan do­la­yı pa­zar­lık­lar tı­ka­nır gi­bi ol­du. Sa­rı-Kır­mı­zı­lı yö­ne­ti­mi­nin yo­ğun ıs­rar­la­rı üze­ri­ne ta­raf­la­rın or­ta yo­lu bu­la­rak trans­fe­ri bi­tir­mek için an­laş­tık­la­rı öğ­re­nil­di.
Herkes fedakarlık yaptı
Sa­rı-Kır­mı­zı­lı­lar'ın oyuncu ile yaptıkları görüşmede Ra­nocc­hi­a'nın öncelikle 6 ay için 2 mil­yon eu­ro ta­lep etttiği belirtildi. Sarı-Kırmızılı yönetimin ise ilk teklifi 1 milyon euro garanti ve 20 bin euro maç başı ücret oldu. İn­ter'in ik­na ol­ma­sı­nın ar­dın­dan ge­rek oyun­cu­nun ge­rek­se de Ga­la­ta­sa­ray'ın fe­da­kar­lık ya­pa­rak trans­fe­re nok­ta ko­yu­lduğu ifade edildi.  Galatasaray’ın böylece  teknik direktör Roberto Mancini’nin ısrarla istediği stoper mevkisinde mutlu sona büyük oranda ulaştı

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...