Tgrt Haber

Galatasaray’a çifte ceza gelebilir

29 Şubat 2016 09:11
Galatasaray’a çifte ceza gelebilir

Galatasaray bir yandan UEFA'dan Finansal Fair Play nedeniyle gelebilecek cezanın ne olacağını merak ederken, Lazio maçı öncesi Roma'da yaşanan olaylar da sarı-kırmızılıların canını yakacak.

UEFA müfettişleri tarafından önerilen 1+1 yıl Avrupa kupalarından men cezasını yumuşatmak için büyük çaba harcayan Cim-Bom’un savunmasının ne kadar etkili olacağı da yapılacak son toplantıda netlik kazanacak. Milliyet’in haberine göre; Galatasaray için endişe verici bir durum da geçen hafta Roma’da yaşanan taraftar olayları… Bu da sarı-kırmızılıların başını oldukça fazla ağrıtacağa benziyor. Daha önce Borussia Dortmund maçında çıkan olaylar nedeniyle 1 maç seyircisiz oynama cezası alan ama cezası ertelenen sarı-kırmızılı kulüp, taraftarının stat içinde yanıcı madde yakması nedeniyle yeni bir cezayla karşı karşıya kaldı. Aslan, ikinci kez ceza alırsa bu defa erteleneni de çekmek zorunda kalacak.

 

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...