Tgrt Haber

Galatasaray'a Melo'dan kötü hüber!

05 May 2015 18:45
Galatasaray'a Melo'dan kötü hüber!

Sky Italia geçtiğimiz günlerde Inter Teknik Direktörü Roberto Mancini’nin Galatasaray'da beraber çalıştığı Felipe Melo’yu transfer edeceğini izleyicilerine duyurmuştu.

Sky Italia'nın bu iddiasına Felipe Melo, La Gazzetta dello Sport aracılığıyla, “Galatasaray ile her şeyi kazanırsam ondan sonra İtalya’ya dönebilirim. Bu da belki Mancini’nin takımına olur” cevap verdi. Melo röportajında ayrıca, "Ben doktorun söylediğinde bir ay daha erken sahalara döndüm. Hala yüzde 100'ümde değilim. Henüz fiziksel olarak bazı eksiklerim var. Fenerbahçe derbisini TV'den izledim. Çünkü onların bizi yenmek için hiçbir fazlaları yoktu. Fakat kazandılar. Belki ben sahada olsaydım bizi yenemezlerdi ama büyük bir takımız. İyi çalışıyorum ve önemli olduğum için gururluyum" diyerek Fenerbahçe'yi iğneledi.

Sneijder'le iyi bir ilişkisi olduğunu belirten Melo, "O bir şampiyon. Bunu onda hissediyorsunuz. Sahada onun için çalışıyoruz o da bize maçı kazandırıyor. Sakin ve güvenli, transfer dedikoduları onu hiç etkilemiyor. Şu anda şampiyonluk için bir şey söylemek zor. Üç takım arasında geçen bir yarış var. Beşiktaş cidden çok iyi futbol oynuyor. Fakat biz de Galatasaray'ız. Eğer istersek kazanırız. Herşey bize bağlı" diyerek şampiyonluk mesajı gönderdi.
Melo röportajının son bölümlerinde ise İtalya'daki şamiyonluk yarışı ve Brezilya Milli Takımı hakkındaki düşüncelerini açıkladı.
 

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...