Tgrt Haber

Galatasaray'da 3 isim kadro dışı

19 Ağustos 2016 22:11
Galatasaray'da 3 isim kadro dışı

Galatasaray'da 2016-2017 sezonunun isim listesi TFF'ye bildirildi. Umut Bulut, Tarık Çamdal ve Olcan Adın kadroya dahil edilmedi.

Galatasaray'da 2016-2017 sezonunun isim listesi TFF'ye bildirildi. Umut Bulut, Tarık Çamdal ve Olcan Adın'ın isimleri kadroda yer almadı.

Sarı Kırmızılılar'ın yeni sezon planlamasında yer almayacağını daha önceden açıkladığı ve takımdan göndermek istediği Umut Bulut, Tarık Çamdal ve Olcan Adın'ın isimleri Türkiye Futbol Federasyonu'na bildirilmedi.

İşte Galatasaray'ın TFF'ye bildirdiği isim listesi;

Bruma, Chedjou, Berk Ünsal, Birhan Atasever, Cenk Gönen, Doğuş Can İncedere, Eray İşcan, Eren Derdiyok, Hakan Balta, Hamit Altıntop, Kerem Çalışkan, Lionel Carole, Cavanda, Podolski, Martin Linnes, Fernandao Muslera, Ryan Donk, Sabri Sarıoğlu, Salih Dursun, Selçuk İnan, Semih Kaya, Serdar Aziz, Sinan Gümüş, Tolga Ciğerci, Wesley Sneijder, Yasin Öztekin

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...