Tgrt Haber

Galatasaray'da derbi seferberliği

28 Mart 2016 20:23
Galatasaray'da derbi seferberliği

Galatasaray Sağlık Heyeti, Fenerbahçe derbisi öncesi yoğun mesai harcıyor. Sneijder, Hakan Balta, Sabri ve Sinan Gümüş 13 Nisan'da TT Arena'da oynanacak Fenerbahçe derbisine yetiştirilmeye çalışılıyor.

Fenerbahçe derbisinin 13 Nisan'da oynanacağının TFF tarafından açıklanmasının ardından Galatasaray'da gözler sakat oyuncuların durumuna çevrildi. Sarı kırmızılı kulübün sağlık heyeti Wesley Sneijder, Hakan Balta, Sinan Gümüş ve Sabri Sarıoğlu'nu derbiye yetiştirmek için yoğun çaba harcayacak.

Galatasaray'ın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder, Fransa ile oynanan hazırlık maçında arka adelesinden sakatlanmış ve sahalardan 3 hafta uzak kalacağı belirtilmişti. Galatasaray Sağlık Heyeti, Sneijder'in tedavisine İstanbul'da devam edip yıldız futbolcuyu Fenerbahçe derbisine yetiştirmeye çalışacak.

Hollandalı yıldıza özel bir tedavi programı verecek olan sağlık heyeti, Sneijder'in tedaviye vereceği yanıta göre durum değerlendirmesi yapacak. Normal şartlar altında yıldız futbolcunun derbiye yetişmesinin zor olduğu ancak gereken tüm imkanların kullanılacağı ifade edildi.

A Milli Takım'ın İsveç ile yaptığı hazırlık mücadelesinde bileğinden sakatlanan Hakan Balta'nın tedavisi sürüyor. 1 ay sahalardan uzak kalacağı belirlenen tecrübeli futbolcunun yoğun bir program dahilinde hazırlandığı ancak derbiye yetişmesinin zor olduğu vurgulandı.

Sakatlıkları süren Sabri Sarıoğlu ve Sinan Gümüş ise bireysel çalışmalara devam ediyor. İki oyuncunun durumlarının iyi olduğu ancak takımla çalışmalara başlayacak seviyede bulunmadıkları kaydedildi. Sabri ve Sinan, derbiye kadar hazırlıklara başlasa da teknik ekip oyuncuların durumu ile ilgili son kararı verecek. Galatasaray Sağlık Heyeti, Sabri ve Sinan'ı da derbiye yetiştirmek için büyük bir uğraş veriyor.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...