Tgrt Haber

Galatasaray'da Fernando Muslera'nın çilesi

10 Eylül 2015 04:59
Galatasaray'da Fernando Muslera'nın çilesi

Galatasaray, kalecisi Fernando Muslera'yı milli takım dönüşünde uzun bir yolculuk bekliyor. Uruguaylı file bekçisi 19 saatlik yolculuğun ardından İstanbul'a ulaşacak.

Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında cumartesi günü Mersin İdman Yurdu ile karşılaşacak olan Galatasaray'da milli takımdan dönecek olan Muslera'yı uzun bir yolculuk bekliyor.Uruguaylı file bekçisi, yaklaşık 19 saatin ardından İstanbul'a ulaşacak. Perşembe akşam saatlerinde İstanbul'a gelecek olan deneyimli kaleci, 1 gün dinlendikten sonra Mersin İdman Yurdu maçına çıkacak.  Çarşamba günü Türkiye saati ile 05:00'te Kosta Rika'nın Uruguay'ı kendi evinde 1-0 yendiği maçta yedek bekleyen Muslera, 4 saatlik bir uçuşun ardından Amerika'ya geçecek. Ardından 8.5 saatlik uçuş ile Paris'e yolculuk yapacak olan Uruguaylı kaleci, burada 1.5 saat bekleyecek. Muslera, Paris'ten de 3.5 saatlik yolculuk ile İstanbul'a ulaşacak.

Yaklaşık 19 saatlik yolculuk sonrası dinlenecek olan başarılı kaleci, cumartesi günü 20.15'te TT Arena'daki Mersin İdman Yurdu karşılaşmasında kaleyi koruyacak.

Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun yolculuk sonrası Muslera'nın fizik durumu ile ilgili özel olarak görüşmesi bekleniyor. Ancak başarılı kaleci, daha önce de milli takım kampından uzun yolculuklar yaparak dönmüş ve kısa bir süre dinlenip lig maçında kalesini korumuştu.

 

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...