Tgrt Haber

Galatasaray'da Hamit Altıntop'un performansı sevindiriyor

06 Nisan 2015 19:45
Galatasaray'da Hamit Altıntop'un performansı sevindiriyor

Galatasaray, Kardemir Karabükspor'u yenerek ligin bitimine 8 hafta kala liderliğini sürdürüp, şampiyonluk yolunda ilerlerken, Hamit Altıntop'un yükselen performansı en başta Sarı - Kırmızılı teknik heyeti ve tüm camiayı sevindiriyor.

Hamit Altıntop çok ciddi bir bel fıtığı operasyonu geçirmesine rağmen geç de olsa müthiş bir dönüş gerçekleştirdi. Melo'nun yokluğunda Hamit Altıntop, son 6 maçta 90 dakika görev alırken, her maç performans ve istatistiksel olarak ileri gitti. Kardemir Karabükspor maçında 9 top çalıp, 11 bin 300 metre koşarak sarı kırmızılı takımın en çok koşan oyuncusu olan Altıntop, maçın kazanılmasında iki gol atan Sneijder kadar etkili oldu.

Hamit Altıntop, son 4 maçındaki istatistiksel rakamlara göre sezonun en verimli orta alan oyuncusu olarak gösterilen Mehmet Topal'ı bile geride bıraktı.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...