Tgrt Haber

Son dakika: Galatasaray'da Mbaye Diagne'nin sözleşmesi feshedildi

07 Şubat 2022 11:38
Son dakika: Galatasaray'da Mbaye Diagne'nin sözleşmesi feshedildi

Forvet oyuncusu Mbaye Diagne ile fesih görüşmelerini sürdüren Galatasaray, futbolcu ile anlaşarak sözleşmesini feshetti. Sarı-kırmızılılar, Diagne'nin yerine yeni bir yabancı oyuncuyu TFF listesine ekleyecek.

Spor Toto Süper Lig’in ikinci yarısında alt sıralardan kurtulmak isteyen Galatasaray’da kadroda değişiklikler yapılıyor. Transfer çalışmalarına da hız veren Galatasaray’da bazı oyuncuların ayrılması gündemdeydi.

Pena, Gomis ve Pulgar'ın UEFA listesine eklenmesinin ardından Assunçao, Yedlin ve Diagne kadrodan çıkarılmıştı. Spor Toto Süper Lig'de zor günler geçiren Galatasaray, Mbaye Diagne'nin sözleşmesinin feshedildiğini TFF'ye bildirdi.

2023'E KADAR SÖZLEŞMESİ BULUNUYORDU

Nisan ayına kadar sahalara geri dönmesi beklenmeyen Mbaye Diagne ile anlaşmalı bir fesih yapıldı. Galatasaray, Diagne'nin yerine yeni bir yabancı oyuncuyu TFF listesine ekleyecek. Mbaye Diagne'nin Galatasaray ile 2023 yazına kadar sözleşmesi bulunuyordu.

Mbaye Diagne, Galatasaray formasıyla bu sezon 23 maçta 4 gol 1 asistlik performans gösterdi. Toplamda ise sarı kırmızılılar ile çıktığı 62 maçta 26 gol ve 4 asist yaptı.

Son dakika: Galatasaray'da Mbaye Diagne'nin sözleşmesi feshedildi

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...