Tgrt Haber

Galatasaray'da Rizespor hazırlıkları sürdü

18 Nisan 2016 17:29
Galatasaray'da Rizespor hazırlıkları sürdü

Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinde 20 Nisan Çarşamba günü deplasmanda Çaykur Rizespor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde teknik direktör Jan Olde Riekerink  yönetiminde basına kapalı gerçekleştirilen antrenmana ısınma hareketleriyle  başlayan futbolcuların, daha sonra pas ve şut çalışmaları yaptığı bildirildi.  Antrenmanın ana bölümünde ise orta ve sonuçlandırma çalışmaları üzerinde  durulduğu kaydedildi.Sarı-kırmızılılarda Wesley Sneijder ve Sinan Gümüş'ün antrenmanın  tamamında takımla çalıştığı, Selçuk İnan ve Hakan Balta'nın da tedavilerinin  ardından hazırlanan özel program dahilinde antrenman yaptığı belirtildi. Aurelien  Chedjou ve Jason Denayer'in ise tedavilerinin ardından koştuğu duyuruldu. Hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla tamamlayacak sarı-kırmızılı  takım, karşılaşma için Rize'ye gidecek.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...