Tgrt Haber

Galatasaray'da Sabri Sarıoğlu devri sona erdi

13 Haziran 2017 16:50
Galatasaray'da Sabri Sarıoğlu devri sona erdi

Galatasaray'da bir devir sona erdi. Sarı Kırmızılılar tecrübeli oyuncu Sabri Sarıoğlu'yla sözleşme uzatmama kararı aldı.

Galatasaray'da bir devir sona erdi. Sarı-kırmızılı kulüp, sözleşmesi sona eren tecrübeli futbolcu Sabri Sarıoğlu ile yollarını ayırdı.

SADECE G.SARAY'DA OYNADI

1999 yılında Galatasaray'ın altyapısına yazılan sempatik futbolcu, tam 18 yıl terlettiği sarı-kırmızılı formaya veda etti.

Galatasaray'da Sabri Sarıoğlu devri sona erdi

YENİ EMRE DENİLMİŞTİ

İlk çıktığı günlerde gazeteler tarafından "Yeni Emre Belözoğlu" olarak lanse edilen 33 yaşındaki futbolcu, zaman zaman ağır eleştirilere maruz kalsa da, birçok transfere rağmen genellikle ilk 11'de oynayan isim oldu.

6 LİG, 4 TÜRKİYE KUPASI, 5 SÜPER KUPA

Sabri Sarıoğlu, A takıma çıktığı 2003 yılında bu yana Galatasaray kariyerinde 6 Süper Lig şampiyonluğu, 4 Türkiye Kupası ve 5 Süper Kupa zaferi yaşadı.

Galatasaray'da Sabri Sarıoğlu devri sona erdi

FUTBOLU BIRAKIYOR

Kariyeri boyunca sadece Galatasaray forması giyen Sabri, geçtiğimiz günlerde sözleşme uzatılmaması durumunda futbola veda edeceğini söylemişti.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...