Tgrt Haber

Galatasaray'da transfer skandalı iddiasına cevap

24 Mart 2015 06:39
Galatasaray'da transfer skandalı iddiasına cevap

Galatasaray'da geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan Bratu transfer skandalına Ali Dürüst cevap verdi.

2003 yılında Bratu transferi Galatasaray'a ilk görüşmede komisyon ücreti ile 800 bin dolara mal olacakken, 9 gün sonra yapılan ikinci görüşmede bu maliyet toplamda 3 milyon 100 bin dolar olmuş ve bu gerçek geçtiğimiz günlerde ortaya çıkmıştı.Daha sonra ise Galatasaray'da bu sözleşmenin arşivlerde yer almadığı öğrenilirken, Ali Dürüst bu iddialara sert bir şekilde cevap verdi.

O dönem Galatasaray'da bu transferin altında imzası olan Ali Dürüst bu iddialara Telegol programında cevap verdi. Ali Dürüst, ''Biz şeffaf bir yönetimiz. İlk anlaşma öyleydi. Bratu'nun bonservisi 2 milyon 700 bin dolar mı ne... Becali ve Popescu bize bu oyuncuyu bedavaya getirecekti. Ancak öyle bir durum olmayınca Galatasaray'a maliyeti bu oldu. Oyuncunun sözleşmesi var. Kaç yılında bahsediyorsunuz biliyor musunuz? 2003 yılından. Sözleşme olmadan nasıl para yatıracaksınız oyuncuya? Öyle şey olur mu? Hepsinin belgeleri var kulüpte. Biz 5 bin dolar, 7 bin dolar maç başı ücretlerini ödemişiz'' ifadelerini kullanarak kendini savundu.
 

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...