Tgrt Haber

Galatasaray'daki 'avukat' skandalıyla ilgili önemli detay

12 Mart 2014 22:41
Galatasaray'daki 'avukat' skandalıyla ilgili önemli detay

Galatasaray'da bir süre önce patlak veren ve sarı-kırmızılı kulübünde savcılığa taşıyacağını duyurduğu "avukat skandalı!" konusunda ilginç bir detaya ulaşıldı.

Bir süredir G.Saray Kulübünde görev alan ve kulübe ibraz ettiği bazı diplomaların sahte ve bazı işlemlerin de usulsüz olduğuna dair hakkında ciddi iddialar bulunan Av. Ayşegül Egemen'in sarı-kırmızılı kulübe yönetim kurulu üyesi ve basın sözcüsü Şükrü Ergün'ün eşinin şirketinin "önerisiyle" alındığı ortaya çıktı.  Sarı-kırmızılı kulübün bir nevi "kelle avcısı" adı verilen Headhunterlık işi yapan Şükrü Ergün'ün eşi Özlem Ergün'ün şirketine Av.Ayşegül Egemen'le ilgili taraflar arasındaki anlaşma gereği belli de bir komisyon parası ödedeği öğrenildi.  G.Saray'da bugün adı usulsüzlüklerle anılan ve kulüp tarafından savcılık nezdinde hakkında işlem yapılacağı duyrulan kişinin adeta bonservis bedeli ile kulübe kazandırılması hem de bu kişiyi kendilerine öneren headhunterlık şirketinin Ünal Aysal yönetiminde yer alan Şükrü Ergün'ün eşinin firması olması camia içinde kulaktan kulağa dolaşmaya başladı.  Yönetim kurulunun usulsüzlük yaptığı gerekçesiyle hakkında savcılıkta işlem yapacağını duyurduğu 2012 yılında kulübe giriş yapan Av.Egemen'in dışında G.Saray'ın kulübe alınan 4-5 üst düzey müdürün de yine basın sözcüsü yönetici Şükrü Ergün'ün eşinin şirketi üzerinden alındığı öğrenildi.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...