Tgrt Haber

Galatasaray'dan Arsene Wenger bombası

13 Mart 2015 14:45
Galatasaray'dan Arsene Wenger bombası

Galatasaray'da Başkan adaylarından Turgay Kıran, Abdurrahim Albayrak'a teknik direktörlük konusunda farklı bir sistem düşündüğünü söyledi.

Abdurrahim Albayrak'ın Hamza Hamzaoğlu'nun sözleşmesini uzatma konusunda yaptığı hamle karşılıksız kaldı. Abdurrahim Albayrak, öncelikle bir ara yönetim kurulu listesinde olmayı düşündüğü Adnan Öztürk'le ve diğer aday Turgay Kıran'la yaptığı görüşmeden olumsuz cevap aldı. Öztürk'ün, başkan olmadan bu konuyu gündeme getirmenin bir anlamı olmadığını söyledi. Kıran ise kendisinin teknik direktörlük konusunda farklı düşüncelerinin olduğunu söylediği kendisinin başkan olması durumunda bu sistemi kabul ederse kendisine teklif götüreceğini söylediği öğrenildi.

BAŞKAN ADAYINDAN ARSEN WENGER'E SÜRPRİZ TEKLİF
Galatasaray'da Başkan adaylarından Turgay Kıran, Abdurrahim Albayrak'a teknik direktörlük konusunda farklı bir sistem düşündüğünü belirterek, genç teknik adamın bu sistemi kabul etmesi durumunda onay verebileceğini iletti. Kıran'ın aklında olan sistemin ise İngiltere'deki "menajerlik" sistemi olduğu, bu konuda da Arsenal menajeri Arsene Wenger ile bir görüşme de yaptığı bildirildi. Kıran'ın, Wenger'e "menajerlik" teklif ettiği, Hamzaoğlu'nun da kabul etmesi durumunda Wenger'le beraber çalışmasını isteyeceği gelen bilgiler arasında.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...