Tgrt Haber

Galatasaray'dan Melo'ya, '2 milyon Euro'yu getir ve git'

11 Ağustos 2015 05:09
Galatasaray'dan Melo'ya, '2 milyon Euro'yu getir ve git'

Kararı halen belli olmayan Brezilyalı’ya ve menajeri Baster’a son bir ültimatom veren yönetim, 'Ya 2 milyon Euro’yu getir ve git. Ya da kalacağını söyle lisans çıkaralım. Artık bir karar ver' mesajı yolladı.

G.Saray yönetiminin Melo konusunda sabrı taştı... Kararı halen belli olmayan Brezilyalı’ya ve menajeri Baster’a son bir ültimatom veren yönetim, “Ya 2 milyon Euro’yu getir ve git. Ya da kalacağını söyle lisans çıkaralım. Artık bir karar ver” mesajı yolladı. Bu sayede Melo’nun yıllık 4.5 milyon Euro’luk bedelinden de kurtulmayı hesaplayan yönetim, İnter’in Nagatomo’ya para istemesi üzerine takası geri çevirmişti.

KAFALARI KARIŞTIRDI
Melo, dün sosyal medyadan kafaları karıştıran paylaşım yaptı. Ümit Akbulut’a hediye ettiğini söylediği G.Saray’ın yeni sezon forması ile paylaştığı resim, “Kalmak mı istiyor” sorusunu akılara getirdi.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...