Tgrt Haber

Derrick Köhn kimdir? Galatasaray'ın yeni transferi kaç yaşında, hangi mevkii? Futbol kariyeri...

Editör: Sumru Tarhan / Kaynak: TGRT Haber
07 Şubat 2024 17:10 - Güncelleme : 07 Şubat 2024 17:28
Derrick Köhn kimdir? Galatasaray'ın yeni transferi kaç yaşında, hangi mevkii? Futbol kariyeri...

Süper Lig'de futbol heyecanı devam ederken Galatasaray'ın yeni transferi olan Derrick Köhn'ün hangi mevkii olduğu ve hangi takımlarda oynadığı merak edildi. Süper Lig'e yeni transfer olan oyuncu hakkında ise Galatasaray'ın yeni transferi Derrick Köhn kimdir? Kaç yaşında, hangi mevkii? soruları araştırıldı. İşte futbol kariyeri...

Derrick Köhn'ü kadroya katmaya hazırlana Galatasaray'da yeni transferin kaç yaşında olduğu gündemde yer aldı. Süper Lig'de forma giyecek olan Köhn ile ilgili Galatasaray'ın yeni transferi Derrick Köhn kimdir? Kaç yaşında, hangi mevkii? soruları araştırıldı. Detaylar...

DERRİCK KÖHN KİMDİR?

4 Şubat 1999 yılında Hamburg'ta dünyaya geldi. Köhn, 1 Temmuz 2022 yılından beri Hannover 96'nın sözleşmeli oyuncusu olarak görev yapmıştı. Şimdi ise adı Galatasaray ile anılıyor fakat henüz resmi bir açıklama yapılmadı. 2017 yazında FC Bayern Münih'e transfer olmuştur. 

Şu anki kulübüyle olan sözleşmesi 30 Haziran 2025'te sona eriyor. Köhn, Bundesliga 2'de 20 kez maça çıktı. Çıktığı maçlarda 3 gol attı ve 6 asist yaptı.

Galatasaray'ın yeni transferi Derrick Köhn kimdir? Kaç yaşında, hangi mevkii? Futbol kariyeri... - 1. Resim

DERRİCK KÖHN MİLLİ TAKIM KARİYERİ!

12 Kasım 2017 yılında U19 milli takımının Kıbrıs milli takımına karşı kazandığı 3-0 galibiyetle Derinya'da uluslararası ilk maçına çıkmıştır.

DERRİCK KÖHN HANGİ MEVKİİ?

Galatasaray'a transfer olması beklenen Köhn, sol bek pozisyonunda forma giymektedir. 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...