Tgrt Haber

Galatasaray'ın Ziyech'i açıklama şekli dünya gündeminde 

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: Haber 10
21 Ağustos 2023 15:50 - Güncelleme : 21 Ağustos 2023 16:16
Galatasaray'ın Ziyech'i açıklama şekli dünya gündeminde 

Galatasaray'ın yeni transferi Hakim Ziyech, Trabzonspor maçının hemen ardından açıklandı. Maç sonunda kale arkası tribününde beliren oyuncu zeyircilere üçlü çektirdi. Oyuncunun duyuruluş şekli dünya basınında yankı buldu. 

Galatasaray’ın yeni orta sahası Hakim Ziyech​ dünya gündeminde kendine yer buldu. Trabzonspor’u taraftarı önünde Mauro Icardi’nin golleriyle 2-0 mağlup eden Galatasaray​, maç sonunda dünyca ünlü futbolcuyu tribünlere çıkarak taraftarlarla tanıştırdı. 

Rams Park’taki kale arkası tribününde bir anda beliren Ziyech, burada taraftarlara üçlü çektirdi. Yıldız isim daha sonra sahaya inerek taraftarla bütünleşti. Daha önce denenmeyen bu transfer açıklama şekli tüm dünyanın dikkatini çekti. Yabancı basın da spor sayfalarında habere yer verdi. 

"ORKESTRA ŞEFİ"

İngiltere’nin önde gelen basın yayın kuruluşlarından BBC, Hakim Ziyech’in Trabzonspor maçında taraftara orkestra şefliğini yaptığını yazdı. Bir diğer İngiliz medya devi Daily Mail, internet sitesinde benzer bir habere yer vererek Faslı futbolcunun tüm stada “üçlü” çektirdiğini yazdı. İki internet sitesi de oyuncunun ocak ayında PSG’ye transferinin evrakların gecikmesi nedeniyle gerçekleşmediğini hatırlattı. 

Galatasaray'ın Ziyech'i açıklama şekli dünya gündeminde 

"TRANSFER TRİBÜNDE"

Söz konusu transfer duyurusu Fransız basınında da yer buldu. L’Equipe “Transfer tribünde resmiyet kazandı” başlığıyla haberi okuyucularına duyurdu.

"TARAFTARA BÜYÜK SÜRPRİZ"

İspanyol gazete AS’ın başlığında “Taraftara büyük sürpriz” sözleri yer aldı. 2-0’lık galibiyetin artından “UltrAslan” isimli taraftar grubunun bulunduğu tribünde Hakim Ziyech’in kulüple bütünleştiği haberleştirildi.

Arjantin merkezli kaynak Ole ise Lucas Torreira’nın tribündeki Ziyech’i işaret ederek fitili ateşlediğini ve ardından Hakim Ziyech’in transferinin duyurulduğunu haber yaptı.

 

Kaynak: Haber 10
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...