Tgrt Haber

Galatasaraylı eski basketbolcu hayatını kaybetti! NBA'de maç iptal edildi

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: TGRT Haber
17 Ocak 2024 23:34 - Güncelleme : 17 Ocak 2024 23:54
Galatasaraylı eski basketbolcu hayatını kaybetti! NBA'de maç iptal edildi

Golden State Warriors'da yardımcı antrenörlük görevini yürüten ve 2008-09 sezonunda Galatasaray forması giyen eski basketbolcu Dejan Milojevic kalp krizi nedeniyle hayatını kaybetti. 46 yaşındaki yardımcı antrenörün ölümü sonrası Utah Jazz - GS Warriors karşılaşması iptal edildi. 

Galatasaray'ın eski basketbolcularından Dejan Milojevic kalp krizi​ sebebiyle hayatını kaybetti. 

NBA​ ekiplerinden Golden State Warriors​'ta 2021'den beri yardımcı antrenörlük görevi yapan Milojevic'in ölümü sonrası bu gece oynanması planlanan Utah Jazz - GS Warriors karşılaşmasını ileri bir tarihe ertelendi.

YEMEK YERKEN RAHATSIZLANDI 

ESPN’de yer alan habere göre; Warriors yardımcı koçu Dejan Milojevic, restoranda yemek yediği sırada rahatsızlandığı öğrenildi. Hastaneye kaldırılan 46 yaşındaki Dejan Milojevic ani kalp krizi nedeniyle hayata gözlerini yumdu.

Kariyerinde uzun pozisyonlarında oynayan ve Partizan​, Valencia, Galatasaray formaları da giymiş olan 46 yaşındaki eski basketbolcu aktif olarak Golden State Warriors'da yardımcı antrenörlük görevini yürütmekteydi. 

Galatasaraylı eski basketbolcu Dejan Milojevic kalp krizi nedeniyle vefat etti

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...