Tgrt Haber

Galimane: 'Başakşehir'den alınan 1 puan önemli'

24 Aralık 2016 22:30
Galimane: 'Başakşehir'den alınan 1 puan önemli'

Adanaspor Teknik Direktör Yardımcısı Serhat Galimane, Medipol Başakşehir maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Adanaspor Teknik Direktör Yardımcısı Serhat Galimane, 1-1 berabere kaldıkları Medipol Başakşehir müsabakasının ardından aldıkları 1 puan için futbolcularına teşekkür ederek, "Bugün arkadaşların sahada verdiği mücadele yarışın devam ettiğinin bir göstergesiydi" dedi.Karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Adanaspor Teknik Direktör Yardımcısı Serhat Galimane, aldıkları 1 puan nedeniyle oyuncularına teşekkür ederek şunları söyledi:

"Maç izleyenler sahada mücadele etmeye inanmış bir Adanaspor görecek demiştim. Bu anlamda maç bittikten sonra da mücadele etmenin verdiği mutluluğu yaşıyoruz ama rakibimizin de gücünün farkında olarak sahaya çıktık. Namağlup gelmek buraya kadar Abdullah hocanın ve ekibinin başarısı, futbolcu arkadaşların başarısı. Bu anlamda biz de durumun farkındaydık. Futbolu çirkinleştirmeden, güzelleştirmek adına da herkes ekstra mücadele etti. 

 Geçen hafta özellikle kullandığım kelime vardı. 'Yarış bizim için yeniden başladı' diye. Bugün için ise arkadaşların sahada verdiği mücadele en azından devam etiğinin bir göstergesiydi."

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...